bharatanatyam    

Comunicate de presa si evenimente pe tema bharatanatyam

 • bharatanatyam. web : http://reenasingh.ro

  bharatanatyam

  Bucuresti - 5 October 2012

  Comunicat de Centrul Cultural Indian Tansen pentru Europa

  Centrul Cultural Indian Tansen va invita la spectacolul de dans clasic Indian interpretat de Reena Singh in cadrul festivalului Namaste India vineri 12 octombrie orele 18 la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" Sos. Kiseleff, nr 28 -30 Bucures ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dans indian , cursuri de dans , bharatanatyam

  Vezi toate comunicatele de presa despre bharatanatyam

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bharatanatyam.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bharatanatyam. Informatiile despre bharatanatyam cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bharatanatyam, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bharatanatyam, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.