bialetti    

Comunicate de presa si evenimente pe tema bialetti

 • bialetti. Hai sa deguști o cafea premiata la Romhotel 2014!

  bialetti

  Bucuresti - 11 November 2014

  Comunicat de Blue Ocean Marketing

  ... bialetti, Caffè Bendinelli, Caffè Roen şi Domingo Caffè, te invită între 13 şi 16 noiembrie să deguşti cele mai renumite cafele espresso la standul său din cadrul expoziţiei ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: espresso , cafele premiate , romhotel 2014 , bialetti , moka express , cafea la birou

  Vezi toate comunicatele de presa despre bialetti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bialetti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bialetti. Informatiile despre bialetti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bialetti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bialetti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.