CONCERT PARTIZAN la Jukebox Club

BUCURESTI - 3 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dupa o pauza de patru ani, formatia Partizan revine pe scena muzicala romaneasca, informeaza Mediafax. Artanu si colegii sai vor concerta vineri, 05 noiembrie, la Clubul Jukebox din Capitala.

CONCERT PARTIZAN la Jukebox Club

Formatia Partizan reapare pe scena intr-o formula noua, celor doi membri fondatori (Artanu si Suedezu) alaturandu-li-se, in urma unei selectii, Janin Pasniciuc (chitara), Andrei Petrila (tobe) si Cezar Knihinsci (bas).

Partizan a fost infiintata in 2001, bazele formatiei fiind puse de Adrian Plesca (Artan) si Razvan Moldovan (Suedezu) (cei doi sunt si membri fondatori ai trupei Timpuri Noi). Partizan a activat pana in 2006 si a lansat, in cei cinci ani de existenta pe scena muzicala, albumele Am cu ce si Bucuresti, precum si single-ul Papusea masculina.

Trupa este recunoscuta pentru cantece ca Fata mea, Banii, Papusea masculina si Dusmania. Artanu si colegii sai au anuntat ca lucreaza deja la noi piese, dar ca sound-ul va fi diferit fata de albumele precedente: `un rock modern, din care va lipsi influenta orientala`.

Reinfiintarea trupei Partizan are loc la jumatate de an de la plecarea lui Artanu din cadrul formatiei Timpuri Noi. Noua formula a formatiei Timpuri Noi, cu Tica Alexe la voce, a fost promovata printr-o serie de concerte incepand cu luna mai 2010.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bier-palast/concert-partizan-la-jukebox-club