999 RON sa iti vinzi casa in siguranta

BUCURESTI - 30 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

MagazinulDeCASE.ro a lansat astazi primul serviciu juridic cu taxa fixa adresat proprietarilor si cumparatorilor de imobile. Serviciul consta in doua pachete de asistenta oferite de Societatea Civila de Avocati Moroianu & Moroianu.

999 RON sa iti vinzi casa in siguranta

Pachetul de baza, oferit contra sumei de 999 RON, este construit astfel incat sa ofere instrumentele necesare vanzarii in siguranta a unui apartament. Acesta include obtinerea actelor necesare vanzarii, efectuarea cadastrului si a intabularii, intocmirea actelor de vanzare-cumparare si asistenta in fata notarului. MagazinulDeCASE.ro ofera si un pachet de 699 RON pentru proprietarii care au deja intabulate proprietatile. Acesta ofera aceleasi servicii ca si pachetul de baza, cu exceptia intabularii.

“Venim in intampinarea nevoilor clientilor care vor siguranta si doresc sa elimine drumurile si stresul suplimentar creat de vanzarea sau cumpararea unei proprietati”, a declarat Andrei Moroianu, avocat in cadrul SCA Moroianu & Moroianu.

Lansarea acestui serviciu juridic facultativ se face in conditiile in care pe piata exista o serie de nevoi ale vanzatorilor si cumparatorilor create de birocratia si hatisul legislativ. O mare parte a celor ce doresc sa instraineze sau sa achizitioneze o proprietate nu au timpul necesar unei astfel de activitati. Prin urmare, este naturala decizia de a pune la dispozitia celor interesati un serviciu care sa elimine aceste probleme si sa aduca un plus de siguranta tranzactiilor imobiliare.

'Lansarea serviciului de asistenta juridica transforma sistemul MagazinulDeCASE.ro in cel mai rapid si cel mai simplu mijloc pentru a face o tranzactie imobiliara. Costul total pentru vanzarea unei locuinte, care include listarea proprietatii in singura baza de date cu oferte imobiliare provenite de la proprietari, consultanta gratuita disponibila pe internet si serviciul de asistenta juridica este de maxim 1100 RON”, a declarat Matei Malos, General Manager MagazinulDeCASE.ro.

Despre BiG PR

Despre MagazinulDeCase
MagazinulDeCase.ro este primul serviciu imobiliar din Romania care faciliteaza contactul direct dintre proprietarul unei locuinte si potentialii cumparatori interesati de respectiva locuinta. Astfel o proprietate poate fi vanduta, respectiv cumparata, fara sa mai fie necesara plata unui comision catre intermediari. In prezent, MagazinulDeCase.ro este cel mai rapid mijloc prin care un proprietar poate sa-si vanda locuinta.
Sistemul MagazinulDeCase.ro functioneaza in Romania de la jumatatea lunii octombrie 2006, servicii similare existand atat in Europa Occidentala cat si in SUA. Acest tip de serviciu a fost consacrat la nivel international sub denumirea generica de For Sale By Owner (FSBO).
MagazinulDeCase.ro este singurul serviciu care prezinta doar oferta imobiliara reala din piata. Fara anunturi false, fara anunturi cu preturi ireale si fara anunturi 'capcana', menite doar sa atraga cumparatorii.
Oana Balan
BiG Media Relatii Publice
e-mail: oana.balan@bigPR.ro
mobil: 0730.096.025
tel: 021.642.32.22
oana.balan@bigPR.ro