BiG Media PR te invata sa fii profesionist in marketing

BUCURESTI - 20 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

BiG Media PR organizeaza in perioada 4 - 6 aprilie 2008, cursul „Start in marketingul profesional”, ce furnizeaza informatii fundamentale pentru formarea abilitatii personale in activitatea de marketing.

BiG Media PR te invata sa fii profesionist in marketing

In cadrul cursului, participantii vor invata care sunt etapele lansarii unui produs si cum sa elaboreze o strategie eficienta de promovare. Cursurile vor fi completate de studii de caz, aplicatii individuale si in echipa, o sesiune de discutii libere si dezbateri propuse de cursanti.

“Student sau angajat nou in departamentul de marketing, trebuie sa intelegi procesul de materializare a marketingului in sarcini si responsabilitati profesionale. Pentru construirea unei cariere de succes este foarte important sa pornesti avand de la inceput o imagine completa asupra functionarii marketingului ca proces de business.”, a declarat Ioana Nechita, trainer BiG Media PR.

Abilitarea cursantilor in marketingul profesional va fi evaluata prin sustinerea unui examen certificat de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor (CNFPA) si recunoscute de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Despre BiG PR

Inscrierile se fac pana pe data de 28 martie 2008 iar la finalul trainingului participantii vor primi un certificat de competente emis de CNFPA.


Roxana Cerchez
BiG Media PR
tel: 021.642.32.22
fax: 021.642.32.24
roxana.cerchez@bigPR.ro