Cum sa slabim in cateva minute...

BUCURESTI - 23 mai 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Ca femeie, activitatea zilnica extrem de solicitanta, munca la birou, stresul sunt tot mai extenuante. Timpul liber redus face din propria ingrijire o lupta cotra cronometru. Solutii inovatoare create pentru a economisi din timp vin în ajutorul acelora care vor să fie în forma. Power Plate este una dintre ele.

Conceput pentru a antrena eficient intreg organismul in cel mai scurt timp, Power Plate este un aparat de fitness revolutionar, ce da un nou inteles miscarii. Astfel, beneficiezi de un efect total cu doar o apasare de buton. Restul il face aparatul, conceput ca o platforma cu vibratii, care maseaza placut corpul, pentru rezultate de exceptie.

Astfel, tehnica pe vibratii antreneaza aproape toti muschii corpului, efectele fiind vizibile inca de la primele sedinte: metabolismul este marit, creste forta muschilor, distruge celulita, activeaza circulatia. Aparatul este asadar ideal pentru un set complet de exercitii, cu un minim de efort.

Pentru a fi în forma sunt necesare doar 10 minute pe zi, de 2-3 ori pe saptamana, ceea ce inseamna ca economisesti cu 85% mai mult timp decat cu aparatele de fitness si tratamentele corporale obisnuite, ca sa te poti bucura cat mai placut de timpul liber ramas la dispozitie.

Despre BiG PR

Despre Power-Plate:

Power-Plate este lider de piata în domeniul tehnologiei vibratiilor. Studiile stiintifice au demonstrat efectele extraordinare observate in practica. Acestea includ: tonifierea musculaturii, imbunatatirea mobilitatii si a coordonarii, activarea circulatiei, cresterea metabolismului, fitness, asigurarea confortului si echilibrului, combaterea celulitei si a efectelor negative ale folosirii neadecvate a cosmeticelor.

Tehnologia Power-Plate se adreseaza in egala masura sportivilor de performanta, persoanelor mai in varsta sau sedentare. Institutii din intreaga lume dezvolta continuu metode noi de antrenament si programe de tratament bazate pe conceptele Power-Plate pentru a demonstra potentialul implementarii celor mai noi rezultate stiintifice folosind o baza solida precum Power-Plate. Efectele extraordinare ale Power-Plate au fost recunoscute prin numeroase premii primite. L FIBO 2002, in cadrul celei mai importante expozitii dedicate fitnessului din lume, TuV Rheinland-Berlin a decernat premiul „Innovation Award 2002” pentru conceptul anului. De asemenea, Power Plate a fost onorat cu premiul „Beauty Equipment of the year 2003” la expozitia internationala de frumusete „Nouvelles Esthetiques” de la Paris. În 2004, Power-Plate a câstigat „Wellness Award”, iar în 2005, a fost premiat cu „Anti-Aging Machine Award”.
-----------------------------------------------------

POWER PLATE ROMANIA
8 ROSENTHAL STREET, 011394
BUCHAREST 1, ROMANIA
T¦ +40 212 310 310
F¦ +40 212 310 313
WWW.POWER-PLATE.RO
oana.balan@bigpr.ro