Masajul pe Scaun - Relaxare la birou

BUCURESTI - 13 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Potrivit unui studiu efectuat de Asociatia Americana pentru Masaj Terapeutic, angajatii care beneficiaza de 15 minute de masaj la birou sunt mult mai relaxati si mult mai productivi decat cei care apeleaza la o relaxare mentala, luand doar o pauza intr-un interval similar de timp. Salonul Maraviglia ofera posibilitatea de a beneficia de masaj la birou, printr-un singur telefon punand la dispozitie specialisti in tehnica masajului.

Masajul pe Scaun - Relaxare la birou

Multe companii au astazi contracte cu terapeuti maseuri de ale caror servicii se pot bucura angajatii in timpul pauzelor. Masajul pe scaun reprezinta o combinatie de tehnici si manevre din Shiatsu, Yumeiho, Tuina, Stetching si se aplica pe gat, umeri, spate si brate. In general, este un masaj profund, dar se adapteaza la nevoile si sensibilitatea fiecarei persoane.

Chiar daca exista scaune speciale pentru masaj, se poate folosi orice scaun, cu sau fara spatar. Nefiind necesar un spatiu special amenajat, masajul se poate face pe scaunul de birou al angajatului.
Aplicat prin haine, masajul pe scaun are ca timp de executie o durata de 10-20 de minute. Se adreseaza in primul rand persoanelor cu activitate statica, monotona, si este ideal ca aplicatie la birou, acesta fiind de fapt scopul sau original.

Prin realizarea masajului pe scaun se obtine o reducere sau chiar eliminare a starii de stres, o ameliorare sau chiar eliminare a durerilor de ceafa, umeri, spate o intensificare a circulatiei sangvine si limfatice.

Un numar din ce in ce mai mare de companii ofera angajatilor masajul pe scaun ca parte din pachetul salarial. Angajatorii stiu ca o echipa mai relaxata si mai sanatoasa inseamna o contributie mai buna la productivitatea companiei, ceea ce determina o crestere de profit.

Despre BiG PR


Centrul de infrumusetare Maraviglia te asteapta sa-ti ofere clipe de rasfat pentru trupul tau. Scapa de stresul cotidian prin masaje terapeutice pentru revigorare, tratamente pentru remodelarea si infrumusetarea trupului si tratamente faciale pentru intinerirea si improspatarea tenului.

Oana Balan
oana.balan@bigpr.ro
0730.096.025

oana.balan@bigpr.ro