PNTCD in a doua deplasare electorala

BUCURESTI - 25 mai 2009

Comunicat tip General in Politic

Presedintele PNTCD, Marian Petre Milut, a continuat seria deplasarilor electorale ajungand duminica, 17 mai, in judetul Constanta. Liderul PNTCD s-a intalnit la sediul organizatiei locale cu membri si simpatizanti ai partidului.

El a promis celor prezenti ca, in cazul alegerii sale ca europarlamentar, isi va dona indemnizatia unor fundatii care sprijina persoanele cu dizabilitati.

“Nu candidez pentu a ma imbogati sau pentru a ramane in libertate, asa cum se intampla cu alti candidati. Reprezint de peste 4 ani interesele IMM-urilor din Romania in stucturile europene si cunosc modul de functionare a acestora. In acest moment singurul turism pe care il promoveaza Romania este cel al europarlamentarilor in duty-free-urile din Bruxelles”, a declarat Marian Milut.

Liderul PNTCD este nominalizat in fruntea listei de candidati pentru Parlamentul European, alaturi de Eugen Moiescu si Florin Diaconu, acesta din urma insotindu-l in vizita de la Constanta.

“Astazi guverneaza acelasi partid care a condus Romania acum 20 de ani. Fostul FSN transformat in PSDR, transformat in PSD si PD, nu poate avea carte de vizita europeana” a mai subliniat Marian Milut. Potrivit acestuia, actualii politicieni nu pot reprezenta Romania intr-o Europa bazata pe principii capitaliste.

Intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul intalnirii, presedintele partidului a declarat ca actuala criza economica va deveni cronica in urmatoarele 5 - 6 luni cand conditiile de piata se vor inaspri drastic.

Presedintele PNTCD afirma ca “singura sansa a guvernului va fi cresterea TVA fapt care va aduce grave prejudicii micilor intreprinzatori”.

PNTCD sustine in aceasta campanie un proiect economic responsabil, care ofera solutii pentru sprijinirea intreprinzatorilor romani promovand un concept de patriotism economic.

PNTCD propune pentru alegerile din 7 iunie o lista de candidati cu o varsta medie de 43 de ani.

Despre BiG PR

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat
Biroul de presa
comunicare@pntcd.ro