Secretele comunicarii eficiente pentru managerii IMM-urilor

BUCURESTI - 20 august 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

BiG Media Relaţii Publice lanseaza in septembrie un nou pachet de cursuri deschise adresate IMM-urilor. Cursurile au ca scop instruirea angajatilor care doresc sa se implice in promovarea firmei pe care o reprezinta. Acestia vor dobandi abilitati de comunicare si organizare care ii vor ajuta sa promoveze intr-un mod profesionist imaginea companiei sau a managerilor.

Cursurile incep pe data de 5 septembrie si au o durata de 15 ore, la finalul fiecarui modul participantii vor intra in posesia unei diplome acreditate de CNFPA si recunoscute de Ministerul Muncii si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Cursurile se vor desfasura la sediul agentiei din Bd. Unirii nr. 73, bl. G3, et. 3, ap. 41, Bucuresti.
Cursul 'Managementul organizarii evenimentelor' (5-6-7 septembrie 2008) evidentiaza procesul prin care un eveniment este planificat, pregătit şi produs. Acesta presupune evaluarea, definirea, achiziţionarea, alocarea, direcţionarea, controlul şi analiza timpului, resurselor financiare, umane, produselor şi serviciilor necesare pentru atingerea obiectivelor.
Cursul 'Strategii eficiente de promovare' (12-13-14 septembrie 2008) se adreseaza managerilor IMM-urilor care doresc sa-si promoveze afacerea in mod eficient. La finalul cursului ei vor avea notiuni de baza despre elaborarea bugetului de promovare, canalele de transmitere a mesajelor precum si tacticile de redactare a stirilor de presa.
Cursul „Tehnici de success in vanzari' (19-20-21 septembrie 2008) este un ghid care cuprinde cele mai eficiente tactici de vanzari. Cursul prezinta tehnicile persuasive de comunicare care determina fidelizarea si atragerea de noi clienti.
Trainerii Big Media Relatii Publice au experienta vasta in domeniul comunicarii si relatiilor publice. Bianca Preda activeaza de peste 6 ani in domeniul relatiilor publice si are experienta in derularea campaniilor de promovare in mediul de business si politic. Bianca Preda este fost jurnalist si detine functia de managing partner al agentiei BiG Media Relatii Publice. Gabriel Ferugean are o experienta de peste 10 ani in domeniul relatiilor publice si de cinci ani este trainer pentru comunicare si relatii publice. In prezent el este director de training in cadrul agentiei Big Media Relatii Publice.

Pentru detalii despre cursuri si modalitatea de inscriere ne puteti contacta la 0730.096.025, office@bigpr.ro.

Despre BiG PR

BiG Media Relatii Publice este o agentie care ofera servicii integrate de comunicare
Oana Balan
0730.096.025