Tranzactii online pe bursa prin www.kd-capital.ro

BUCURESTI - 15 iulie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Investitorii la bursa beneficiaza, de astazi, de un nou instrument online de tranzactionare. SSIF KD Capital Management a lansat site-ul www.kd-capital.ro, unde clientii companiei dar si potentialii investitori vor putea gasi un volum important de informatii financiare necesare luarii deciziilor de investitie si pot efectua tranzactii online.

Site-ul vine in intampinarea clientilor SSIF KD Capital Management care doresc sa isi gestioneze in mod activ portofoliul si le ofera acestora posibilitatea de a lua decizii in timp optim. Clientii SSIF KD Capital Management vor putea sa reactioneze in timp optim la evolutiile pietei, beneficiind in continuare de consultanta brokerilor companiei. Site-ul cuprinde informatii despre legislatie, companii listate, anunturi privind adunarile generale si comunicatele BVB.

“Site-ul de tranzactionare online este un instrument util pentru toate persoanele interesate de a investi la bursa. Estimam ca lansarea site-ului va genera dublarea tranzactiilor pe segmentul de clienti de brokeraj” a declarat Silviu Enache, presedintele SSIF KD Capital Management. In prezent peste 50% din veniturile companiei sunt generate de conturile de brokeraj.

Lansarea site-ului www.kd-capital.ro coincide cu schimbarea identitatii vizuale a grupului KD, actiune care s-a incheiat recent in toate tarile in care Grupul este prezent. Schimbarea consta in stilizarea logo-ului actual si adaptarea lui la nevoile de dezvoltare ale intregului grup.

SSIF KD Capital Management este prima companie din Grupul KD care lanseaza un site de tranzactionare online, dand dovada de flexiblilitate si adaptabilitate la cerintele pietei locale. Grupul KD este reprezentat in 11 tari din Europa, valoarea activelor administrate a depasit anul trecut 1 miliard de euro. In Romania Grupul KD este reprezentat de patru companii: SSIF KD Capital Management, KD Life, SAI KD Investments si KD Fond de Pensii.

Despre BiG PR

Societatea KD Capital Management S.A. este membră a KD Slovenia, group financiar ce are o vastă experienţă pe piaţa de capital, cu o istorie de peste 12 ani, începută în Slovenia şi extinsă la nivel regional. KD Group gestionează active în valoare de aproape un miliard de Euro în ţări precum Slovenia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Croaţia, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Luxemburg şi Statele Unite ale Americii.

Oana BALAN
BiG Media PR
e-mail: oana.balan@bigPR.ro
tel: 021.642.32.22