bigstep® începe anul prin a-și recompensa clienții și lansează Programul de fidelitate „Clubul BIGSTEP”

Cluj - Napoca - 20 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Retail, Internet

bigstep - cel mai mare magazin specializat de încălţăminte pentru copii din România - a lansat la începutul anului 2014 Programul de fidelitate „Clubul BIGSTEP”. Scopul programului este de a recompensa fidelitatea clienților prin acordarea de beneficii multiple: reduceri permanente, achiziții transformate în puncte de fidelitate, schimburi și retururi nelimitate, premii surpriză, vouchere, campanii exclusive și informare rapidă despre noutățile de la bigstep.
Cardul de membru al Clubului BIGSTEP poate fi deținut de orice persoană și se obține prin completarea unui formular disponibil atât în magazinele bigstep, cât și online, pe www.bigstep.ro. Beneficiile oferite de acest card sunt PERMANENTE și sunt valabile în toate locațiile bigstep.

Reduceri - „Clubul BIGSTEP”

Reduceri - „Clubul BIGSTEP”

 „Am creat Clubul bigstep® pentru că dorim să recompensăm fidelitatea clienților noștri și să le oferim produse și servicii de cea mai bună calitate, cât mai potrivite nevoilor copiilor acestora." 

Alexandra Pintea, Project Manager

Prin intermediul programului de fidelitate „Clubul BIGSTEP” clienții se pot bucura de multiple beneficii: reduceri suplimentare din ce in ce mai mari la achiziția oricărui produs, puncte de fidelitate acordate la fiecare achiziție de la bigstep, informații prompte despre colecțiile noi, comunicarea evenimentelor la care participă (expoziții, târguri), înscriere automată în campaniile de reduceri, promoții exclusive, concursuri, premii și surprize marca bigstep adresate copiilor și părinților.

Fiecare persoană cu vârsta peste 18 ani se poate înscrie gratuit în Clubul BIGSTEP prin completarea unui formular de emitere a cardului de membru. Formularul este disponibil în locațiile bigstep: Afi Palace Cotroceni (București), Polus Center (Cluj-Napoca) și on-line pe www.bigstep.ro.

După completarea formularului, clientul primește cardul GOLD (pe loc, în magazin sau la domiciliu, expediere gratuită prin curier). În același timp, devine și titularul unui cont pe platforma online www.bigstep.ro unde poate urmări numărul de puncte de fidelitate acumulate și alte informații despre operațiunile desfășurate în magazinele bigstep. Cardul este valabil atât în magazinele fizice, cât și pe site, încă din momentul înscrierii, clienții putându-se bucura de toate beneficiile oferite de card. Operațiunile efectuate de către clienți în toate locațiile bigstep sunt cumulate și transformate în puncte de fidelitate, astfel că fiecare 100 de lei cheltuiți reprezintă echivalentul a 10 puncte de fidelitate.

Reducerile oferite de card sunt PERMANENTE și se aplică inclusiv produselor care se află în alte campanii de reduceri, în limita stocului disponibil.

În funcție de numărul de puncte de fidelitate acumulate, sunt concepute 3 nivele ale statutului de membru: GOLD, PLATINUM și DIAMOND. Clientul va primi astfel la fiecare achiziție reduceri PERMANENTE, corespunzătoare fiecărui card: GOLD – 5%, PLATINUM – 10% și DIAMOND –15%.

Despre Bigstep

bigstep® este cel mai mare magazin specializat de încălţăminte pentru copii din România care comercializează peste 1.000 de modele, mai mult de 70% dintre acestea fiind aprobate şi recomandate de asociaţiile medicale de podiatrie internaționale ca fiind benefice creşterii şi dezvoltării sănătoase a picioarelor copiilor. În dorinţa de a oferi încălţăminte de calitate superioară, bigstep colaborează cu producători de încălţăminte cu cea mai mare recunoaştere internaţională. Astfel, la bigstep găsiţi mărci precum Pediped, Ricosta, Biomecanics, Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada, Primigi, Pablosky, Geox, Guess şi Ralph Lauren. Acestea oferă garanţia unor pantofi atent proiectaţi pentru a îndeplini toate nevoile unui picior în creştere, din materiale de cea mai bună calitate, având în acelaşi timp un design atractiv atât pentru copii cât şi pentru părinţi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bigstep/bigstep-incepe-anul-prin-a-i-recompensa-clien-ii-i-lanseaza-programul-de-fidelitate-clubul-bigstep