HOT SUMMER SALE – reduceri de până la 40% la Bigstep

Cluj - Napoca - 2 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Bigstep a lansat campania HOT SUMMER SALE prin care oferă părinților reduceri de până la -40% la peste 300 de modele de încălțăminte pentru copii, selectate din colecția de primăvară-vară.

Reduceri incaltaminte copii

Reduceri incaltaminte copii

 Am selectat peste 300 de modele pentru campania HOT SUMMER SALE. Calitatea și diversitatea ofertei au fost mereu punctele noastre forte prin care le-am arătat clienților respect și grijă față de stilul, confortul și sănătatea copiilor lor. 

Ana Girbea, Online Marketer

Pe toată durata lunii iulie, părinții sunt așteptați în cel mai mare magazin specializat de încălțăminte pentru copii – Bigstep – de unde pot achiziționa produse cu reduceri de până la -40%. Campania promoțională poartă numele de HOT SUMMER SALE și se aplică unei selecții de peste 300 de modele de încălțăminte din colecția de primăvară-vară.

Bigstep se adresează tuturor părinților responsabili, care apreciază calitatea și stilul și care își doresc pentru copiii lor o încălțăminte cu adevarat sănătoasă și în ton cu cele mai noi tendințe. De la sandale și pantofi, până la teniși, balerini și mocasini, oferta este extrem de variată și complexă. Materialele de calitate superioară și tehnologiile moderne asigură confortul piciorușelor și oferă suport pentru fiecare stadiu de dezvoltare a copilului. Mărcile comercializate sunt selectate dintre cele cu renume internațional: Pediped, Pablosky, Biomecanics, Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada, Geox.

Campania HOT SUMMER SALE se desfășoară online aici, în cele două magazine fizice Bigstep din în Afi Palace Cotroceni, respectiv Polus Center Cluj, precum și în magazinul Pink & Blue din Promenada Mall, care comercializează cu succes produsele Bigstep de aproape un an.

La comenzile online, clienții beneficiază de transport gratuit și de livrare rapidă, în 24 de ore. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bigstep/hot-summer-sale-reduceri-de-pana-la-40-la-bigstep