La Bigstep Black Friday devine Black Week!

Cluj-Napoca - 18 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Bigstep , magazinul specializat de încălțăminte pentru copii, organizează în perioada 16-22 noiembrie campania de reduceri Black Week .

La Bigstep Black Friday devine Black Week!

La Bigstep Black Friday devine Black Week!

 “A alege o pereche de încălțăminte pentru copii nu este un lucru atât de ușor, iar timpul este un factor important în procesul decizional. Noi ne dorim ca fiecare părinte să aibă timpul necesar să analizeze oferta, să compare produsele, să se informeze corect și să aleagă cea mai potrivita încălțăminte pentru copilul său. De aceea, la noi Black Friday devine Black Week!” 

Petrișor Vaida, General Manager

Bigstep, magazinul specializat de încălțăminte pentru copii, organizează pentru al treilea an consecutiv campania de reduceri Black Week. Aceasta se desfășoară în perioada 16-22 noiembrie și constă în reduceri aplicate progresiv pe toată durata campaniei. Reducerile încep de la 20% în primele zile, urmând ca în vinerea neagră să atingă pragul de 40%. Campania este divizată după cum urmează:

- 16-17 noiembrie -> reduceri de 20%;

- 18-19 noiembrie -> reduceri de până la 30%;

- 20 noiembrie - > reduceri de până la 40%;

- 21-22 noiembrie -> reduceri de până la 30%;

La fel ca în anii precedenți, oferta este bogată, cuprinzând peste 300 de modele selectate din colecția de toamnă-iarnă. Părinții pot alege de la pantofiori și balerini de toamnă până la ghete și cizme îmblănite și călduroase, toate de o calitate mult superioară produselor obișnuite de pe piața de profil.

Campania Black Week a luat naștere din dorința continuă de a răspunde nevoilor părinților, care atunci cand aleg o pereche de încălțăminte pentru copiii lor, au nevoie de timp  să se informeze, să analizeze oferta și să compare produsele. Bigstep cunoaște toate aceste lucruri și consideră că o săptămână de reduceri este timpul ideal ca fiecare părinte să găsească încălțămintea potrivită pentru copilul său:

A alege o pereche de încălțăminte pentru copii nu este un lucru atât de ușor, iar timpul este un factor important în procesul decizional. Noi ne dorim ca fiecare părinte să aibă timpul necesar să analizeze oferta, să compare produsele, să se informeze corect și să aleagă cea mai potrivita încălțăminte pentru copilul său. De aceea, la noi Black Friday devine Black Week!” (Petrișor Vaida, General Manager)

bigstep® organizează Black Week atât online, pe www.bigstep.ro, cât și în cele două magazine proprii, din București, respectiv din Cluj

Despre Bigstep

bigstep® este cel mai mare magazin specializat de incaltaminte pentru copii din Romania, care comercializeaza peste 1000 de modele, mai mult de 80% dintre acestea fiind aprobate si recomandate de asociatiile medicale de podiatrie ca fiind benefice cresterii si dezvoltarii sanatoase a picioarelor copiilor.

Din dorinta de a oferi incaltaminte de calitate superioara, bigstep® a inceput sa colaboreze cu producatori de incaltaminte cu cea mai mare recunoastere mondiala. Astfel la bigstep® gasiti marci precum Pablosky, Biomecanics, pediped, Ricosta, Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada, Geox, Ralph Lauren, Igor, Cienta si Crocs. Acestea ofera garantia unor pantofi atent proiectati pentru a indeplini toate nevoile unui picior in crestere, din materiale de cea mai buna calitate, având in acelasi timp un design atractiv atât pentru copii cât si pentru parinti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bigstep/la-bigstep-black-friday-devine-black-week