Lichidări de stoc la încălțăminte pentru copii

Cluj - Napoca - 4 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Bigstep , marele magazin de încălțăminte pentru copii, lichidează stocurile cu reduceri de până la -70%.

Lichidari de stoc incaltaminte copii - Bigstep

Lichidari de stoc incaltaminte copii - Bigstep

 Le oferim tuturor părinților oportunitatea de a achiziționa la prețuri imbatabile cea mai bună încălțăminte pentru copiii lor.  

Ana Girbea, Online Marketer

Bigstep, marele magazin online de încălțăminte pentru copii din Romania, organizează o nouă sesiune de Lichidări de stoc, cu reduceri de până la -70%. Campania promoțională include peste 350 de modele și este valabilă în limita stocului disponibil. Încălțămintea se adresează tuturor copiilor, de la bebeluși până la adolescenți și este destinată tuturor anotimpurilor, activităților și ocaziilor.  De la sandale simple sau înflorate și pantofi moi din piele naturală, până la ghetuțe și cizmulițe călduroase de iarnă, toată încălțămintea provine de la cei mai renumiți producatori internaționali: Pablosky, Agatha Ruiz de la Prada, Garvalin, Pediped, See Kai Run, Primigi, etc.

Prin Lichidarile de vară, Bigstep le oferă părinților o oportunitate fantastică de a achiziționa încălțăminte pentru copii la prețuri foarte mici, dintr-o gamă extrem de variată și cu o calitate premium.

Aceste reduceri se cumulează cu cele aferente cardurilor de fidelitate oferite clienților membri ai Clubului bigstep®. Pentru cumpărăturile online, orice client beneficiază de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, de livrare rapidă în 24 de ore de la plasarea comenzii și de posibilitate de retur a produselor în termen de 30 de zile. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bigstep/lichidari-de-stoc-la-incal-aminte-pentru-copii