De Black Friday incaleca pe-o sa ca sa fii mai rapid in cursa promotiilor!

BUCURESTI - 13 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Internet

2013 este primul an in care bikezone.ro ia parte la cel mai mediatizat eveniment de reduceri al anului: Black Friday. Cu aceasta ocazie, bikezone.ro se pregateste cu discounturi de pana la 50% la articole velo si pana la 25% la biciclete.

Pentru cei care

Pentru cei care "vaneaza" mai mult decat reduceri!

bikezone.ro este unul dintre importantele magazine online de biciclete si articole velo din Romania, avand o experienta de peste 5 ani in piata produselor dedicate ciclismului. In portofoliul bikezone.ro sunt branduri de renume dintre care CUBE, IDEAL, We the People, Shimano si multe altele.2013 este primul an in care bikezone.ro ia parte la cel mai mediatizat eveniment de reduceri al anului: Black Friday.Cu aceasta ocazie, bikezone.ro se pregateste cu discounturi de pana la 50% la articole velo si pana la 25% la biciclete. Produsele la care vor exista discounturi cu ocazia Black Friday vor fi anunte exact in ziua respectiva dar pana atunci este bine sa intrati pe site: sa va familiarizati cu oferta noastra, sa va inscrieti la newsletter si sa creati un cont ce v-a simplifica mult procesul de comanda.

Pe langa discounturile importante care vor fi de Black Friday, clientii pot beneficia si de politica noastra de recompensare prin care fiecare comanda finalizata este bonusata cu 3% puncte de fidelitate, transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 299 lei, livrare din stoc oriunde in tara si 10 zile garantie de retur.

Evenimentul Black Friday 2013 se anunta o cursa prietenoasa pentru ciclistii iubitori de reduceri si echipa bikezone.ro se va alinia la start.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bike-zone/de-black-friday-incaleca-pe-o-sa-ca-sa-fii-mai-rapid-in-cursa-promotiilor