bike2work    

Comunicate de presa si evenimente pe tema bike2work

 • bike2work

  Bucuresti - 18 May 2015

  Comunicat de Asociatia Green Revolution

  ... bike2work, co-finanțat prin Programul “Energie Inteligentă – Europa” al Uniunii Europene si desfășurat sub umbrela Federației Bicicliștilor Europeni (ECF). ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: green revolution , bike2work , campanie europeana

  Vezi toate comunicatele de presa despre bike2work

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bike2work.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bike2work. Informatiile despre bike2work cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bike2work, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bike2work, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.