Bilant contabil consolidat

Definitie Bilant contabil consolidat

Document sintetic elaborat de un grup de societati comerciale organizate in societati tip holding, care reflecta situatia de ansamblu a acestuia, prin cumularea bilanturilor societatilor componente.Bilantul contabil consolidat anuleaza dublele inregistrari contabile, compenseaza creantele reciproce intre societatile grupului, si elimina participarile la capitalul societatilor subsidiare.Bilantul contabil consolidat evidentiaza sintetic activele si pasivele ansamblului societatilor comerciale integrate. Vezi si Bilant contabil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bilant contabil consolidat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bilant contabil consolidat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bilant contabil consolidat. Definitiile termenilor despre Bilant contabil consolidat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bilant contabil consolidat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bilant contabil consolidat.