Bilant contabil

Definitie Bilant contabil

Situatie centralizatoare care se intocmeste anual, pe baza inregistrarilor din registrele de contabilitate si care reflecta activitatea desfasurata si rezultatele ei. Bilantul este actul oficial de gestiune a societatii comerciale.Elementele propriu-zise ale bilantului sunt:- bilantul propriu-zis- contul de profit si pierdere- anexe- raportul de gestiune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bilant contabil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bilant contabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bilant contabil. Definitiile termenilor despre Bilant contabil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bilant contabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bilant contabil.