Bilant intermediar

Definitie Bilant intermediar

Bilant intocmit la o data care nu corespunde cu finalul exercitiului financiar al societatii.Banca Nationala poate cere prezentarea de bilanturi lunare la unele unitati bancare in functie de importanta institutiei bancare. In general, solicitarile de acest fel se refera la institutiile bancare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bilant intermediar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bilant intermediar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bilant intermediar. Definitiile termenilor despre Bilant intermediar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bilant intermediar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bilant intermediar.