Bilet de banca

Definitie Bilet de banca

Titlu de credit emis si pus in circulatie de banca de emisiune, care exprima obligatia acesteia de a-l converti la cererea si prezentarea detinatorului.Mijloc de plata pus in circulatie sub forma de bancnote, titluri de credit (cambii, cecuri etc.) emise de catre bancile de emisiune pe baza functiei banilor ca mijloc de plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bilet de banca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bilet de banca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bilet de banca. Definitiile termenilor despre Bilet de banca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bilet de banca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bilet de banca.