Bilet de lombard

Definitie bilet de lombard

Reprezinta un inscris eliberat de o institutie specializata prezentatorului de obiecte in vederea acordarii de imprumuturi. Biletul de lombard este nominal si are inscrise obligatoriu urmatoarele elemente: numele si prenumele persoanei care primeste imprumutul, nr. actului de identitate, data acordarii imprumutului, scadenta acestuia, descrierea obiectului prezentat pentru obtinerea imprumutului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bilet de lombard? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul bilet de lombard.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la bilet de lombard. Definitiile termenilor despre bilet de lombard cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bilet de lombard, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bilet de lombard.