Bileteria SRL

Bileteria SRL


Descrierea companiei Bileteria SRL

Bileteria S.R.L. este o firma ce activeaza din 2004 in domeniul dezvoltarii de tehnologie pentru tranportul auto de persoane. Printre realizarile acesteia mentionam cunoscutul portal Autogari.RO (denumit si Mersul autobuzelor on-line) si REZMax sistemul de rezervari pentru companiile de transport persoane.

Liderul solutiilor IT in transportul de persoane Dupa 6 ani de experienta si de legaturi comerciale cu aproape toti operatorii de transport din tara, echipa Bileteria dezvolta o aplicatie cu acelasi nume, destinata vanzarilor de bilete pentru cursele nationale si internationale. Aceasta aplicatie este menita sa deschida mari canale de desfacere pentru operatorii de transport, fara nici o investitie si fara restructurare. Autogari.RO este un site independent dedicat informării publicului larg despre programul curselor auto din România, cunoscut şi sub numele de Mersul Autobuzelor On-line. Autogari.RO este gestionat de BILETERIA SRL. Obiectivul nostru este de a facilita comunicarea dintre călători şi companiile de transport. Astfel dezvoltăm si punem la dispoziţie o platforma pentru informarea şi interacţiunea cu călătorii.

Comunicate Bileteria SRL :

  • Bucuresti - 1 februarie 2011

    Fie că ești acasă sau la birou, fie zi sau noapte, acum poți cumpăra on-line biletul de autocar. Cu doar câteva click-uri și cu un card bancar poți avea biletul în 2 minute. Astfel ai locul tău [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei Bileteria SRL.