Bilete de autocar prin e-mail

BUCURESTI - 1 februarie 2011

Comunicat tip General in IT&C, Social, Turism

Fie că ești acasă sau la birou, fie zi sau noapte, acum poți cumpăra on-line biletul de autocar. Cu doar câteva click-uri și cu un card bancar poți avea biletul în 2 minute. Astfel ai locul tău asigurat, indiferent de câtă lume va aștepta la îmbarcare, iar pentru anumite curse poți chiar să alegi locul tău preferat din autocar.

Specimen bilet Autogari.RO

Specimen bilet Autogari.RO

Acest serviciu este disponibil pe site-ul www.autogari.ro unde deja sunt disponibile câteva destinații importante cum ar fi București, Constanța, Bacau, Iași, Timișoara sau Baile Herculane.

Pe lângă informațiile generale despre curse (ore, stații, tip auto) aveți toate informațiile necesare pentru a face ușor cea mai bună alegere: prețul la fiecare operator, reduceri disponibile, locuri libere. Imediat după achitarea biletelor le veți primi prin e-mail sau le puteți tipări direct din website. Cu aceste bilete vă prezentați la autocar pentru a ocupa locurile plătite.

Pentru cei care nu dețin un card bancar acceptat la plati pe internet, pot totusi cumpara biletele prin transfer bancar, insa acesta trebuie achitat cu cel putin 48h inainte de plecare pentru a permite validarea platii.

O dată călătoria efectuată, deținătorul biletului on-line își poate exprima opinia despre calitatea seriviciilor primite. Aceasta este comunicată companiei de transport și publicată pentru informarea viitorilor pasageri.