Construct Expo Antreprenor 2010

Brasov - 5 mai 2010

Comunicat tip General in Constructii

11 – 15 MAI 2010

Construct Expo Antreprenor 2010

BILKA STEEL® va participă la expoziţia specializată pentru sectorul materialelor şi echipamentelor de construcţii care va avea loc la Romexpo. Expoziţia Internatională Construct Expo Antreprenor se prezintă a fi o manifestaţie dedicată 100% specialiştilor în domeniul construcţiilor. Evenimentul reuneşte anual specialişti în domeniul construcţiilor, arhitecti, oameni de afaceri, antreprenori în construcţii, investitori şi mass media.
Consilierii Bilka vor fi pregătiţi să vă întâmpine cu informaţii, pliante, cataloage, prezentări privind tigla metalică BILKA, sistemul pluvial BILKA cât şi accesoriile de acoperiş marca BILKA.

Vă aşteptăm la standul nostru!

Despre Bilka Steel SRL

DESPRE BILKA STEEL

Bilka Steel este producator de sisteme de invelitori din metal punand insa la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi, burlane metalice si accesorii la preturi competitive si din materiale de calitate superioara, produse promovate sub emblema BILKA.

Parcursul societatii a inceput in anul 2005 cand au fost puse bazele BILKA. S-a pornit de la ideea ca produsul trebuie conceput, produs, ambalat si distribuit intr-un mod eficient in privinta costului. Insa, pentru o reusita garantata s-a inteles faptul ca personalul si sistemul automatizat trebuie sa lucreze in simbioza pentru garantarea continua si omogena a unui produs de calitate.

Astfel, Bilka Steel ofera in mod eficient Sisteme Complete pentru Acoperisuri.


Mihaela ILIE
Marketing Manager
------------------------
BILKA STEEL SRL
Str. Turnului nr. 5
500152, Brasov
office@bilka.ro