binbox    

Comunicate de presa si evenimente pe tema binbox

 • binbox. Parteneriat BinBox-Avaelgo

  binbox

  Bucuresti - 15 March 2018

  Comunicat de Avaelgo

  ... binbox , primul furnizor de Azure Stack din România, anunță parteneriatul strategic pentru oferirea serviciilor de cloud hibrid în Azure Stack -ul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: datacenter , cloud , avaelgo , binbox , azure , azure stack

  Vezi toate comunicatele de presa despre binbox

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul binbox.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la binbox. Informatiile despre binbox cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul binbox, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la binbox, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.