Cosmetice bio la pret corect

BUCURESTI - 30 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Farmaceutic

Substantele pe care le aplicam pe piele sunt la fel de importante precum cele pe care le introducem in organism prin alimentatie. De la inceputuri, natura a fost cea care ne-a furnizat din abundenta ingredientele necesare (plante, radacini, flori, ierburi bogate in vitamine, enzime si proteine) pentru ingrijirea organismului. Cunostintele despre puterea vindecatoare a plantelor sunt utilizate tot mai mult in industria produselor de ingrijire a pielii.

Cosmetice bio la pret corect

Astfel, in cadrul Mall-BIO.ro veti gasi o gama variata de cosmetice bio de la producatori recunoscuti si apreciati pe plan international.

Daca pana acum produsele de machiaj BIO se gaseau numai la preturi prohibitive, la Mall-BIO gasiti produse de machiaj la preturi uimitoare. Produsele de machiaj bio cuntin un complex de elemente dintre cele mai surprinzatoare - unt de shea, acid hialuronic, ulei de jojoba, ulei de migdale, ulei de macadamia, ulei de ricin, ulei de floarea soarelui, extract de rozmarin sunt numai o parte dintre acestea.

Gama de uleiuri si unturi cosmetice BIO & PURE Elements s-a bucura de un succes foarte mare inca de la lansare, indiferent ca vorbim de ulei de argan deja recunoscut in intreaga lume sau de ulei de ricin, ulei de seminte de cactus, ulei de samburi de struguri etc.

Produsele oferite de Mall-BIO.ro sunt certificate BDIH, ECOCERT, COSMEBIO, NATRUE, ICADA, EKO, SKAL, ISO9001

Despre BIO-Cosmetics

Mall BIO - NATURAL CHOICE