BioSwiss.ro - Magazin Online de Cosmetice Bio Elvetiene

BUCURESTI - 13 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Bio Swiss SRL anunta lansarea magazinului online de produse cosmetice 100% naturale, fabricate exclusiv in Elvetia.
Avand o traditie de peste 100 de ani si un cult special pentru tot ce este natural, firmele elvetiene producatoare de cosmetice bio sau naturale combina cunostintele profunde in ceea ce priveste virtutile plantelor cu metodele de productie ce corespund celor mai inalte standarde. Materiile prime si produsele finite sunt controlate cu fermitate.

BioSwiss.ro - Magazin Online de Cosmetice Bio Elvetiene

In noul magazin online BioSwiss.ro cumparatorii romani pot gasi, pentru prima data in Romania, produsele de calitate a doua firme elvetiene cu reputatie in domeniu: Kart Laboratories si Alpaderm. Ambele companii sunt certificate si poseda ‘sigilii de garantie’ a calitatii si a originii BIO oferite de organismele de resort.

“Este clar ca nu ne vom opri aici. Vom continua sa cautam si alte produse complementare de aceeasi calitate si origine pentru a le aduce în fata consumatorilor români . Natura ne-a dat tot ce are mai bun prin produsele BIO si noi ne angajam sa o respectam, pentru a o oferi nealterata generatiilor viitoare”, spune Madalin Cambrea – Managing Partner, Bio Swiss SRL.

Magazinul BioSwiss.ro cuprinde patru sectiuni:
• Ingrijire orala – de unde puteti alege dintr-o gama selecta de paste de dinti bio cu argila verde si uleiuri esentiale;
• Ingrijire fata si corp – de unde va puteti cumpara o masca de fata cu argila (verde, rosie, roz sau galbena) si uleiuri esentiale Bio, o apa florala sau chiar un pulverizator cu efect dezinfectant;
• Ingrijire par – unde veti gasi o gama completa de produse pe baza de Henna, pentru vopsire sau tratament al parului;
• Mama si copilul – sectiune care va ofera creme, sampoane, uleiuri de masaj si sapunuri potrivite atat pentru pielea delicata si sensibila a copiilor, cat si pentru adulti.

Comenzile se pot plasa atat direct pe site-ul www.bioswiss.ro, cat si telefonic, la numarul 0735.867.557 (de luni pana vineri, intre orele 09.30 – 19.30).

Despre Bio Swiss SRL

BioSwiss este o firma cu capital romanesc ce isi doreste sa aduca pe piata romaneasca produse cosmetice 100% naturale, Biologice, de inalta calitate, fabricate exclusiv in Elvetia.
Pentru informatii suplimentare, va invitam sa luati legatura cu Madalin Cambrea , tel. 0722575422, e-mail mcambrea@bioswiss.ro.
info@bioswiss.ro