Biocarpet    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Biocarpet

 • Biocarpet. Casa Lux_mai

  Biocarpet

  Bucuresti - 3 May 2011

  Comunicat de Burda Romania

  ... Biocarpet si Casa Lux”, ce va avea loc marti, 10 mai, de la ora 18:30, la restaurantul The Library din incinta magazinului Class Living Mobexpert din ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: casa lux , biocarpet , covor , desing , interior

  Vezi toate comunicatele de presa despre Biocarpet

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Biocarpet.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Biocarpet. Informatiile despre Biocarpet cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Biocarpet, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Biocarpet, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.