Biofarm    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Biofarm

 • Biofarm

  Bucuresti - 8 octombrie 2008

  Comunicat de S.C. BIOFARM S.A.

  ... Biofarm a lansat pe piata patru noi produse – Paracetamol Biofarm 500 mg, Algoblock Biofarm 500 mg, Acid Acetilsalicilic Biofarm 500 mg si Acid Acetilsalicilic T Biofarm 500 mg (tamponat) – care completeaza gama ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Biofarm

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Biofarm.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Biofarm. Informatiile despre Biofarm cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Biofarm, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Biofarm, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.