BioFarmland sărbătorește 20 de ani de excelență în agricultura ecologică

Firiteaz - 15 mai 2024

Comunicat tip General in Afaceri, Retail, Agricultura

Live site

Două decenii de inovație și sustenabilitate în agricultura românească

BioFarmland cultivă în fiecare an peste 800 de hectare de pământ cu cereale certificate ecologic.

BioFarmland cultivă în fiecare an peste 800 de hectare de pământ cu cereale certificate ecologic.

 Fiecare zi la BioFarmland este o dovadă a pasiunii noastre pentru natură și agricultură sustenabilă. Sărbătorim 20 de ani de inovații, provocări și reușite, privind cu încredere și entuziasm spre viitor. 

Katharina Hani, cofondatoare

BioFarmland, liderul inovator în domeniul agriculturii ecologice din România, sărbătorește astăzi 20 de ani de la fondare. Începând din 2004, BioFarmland s-a dedicat creării unui mediu sustenabil prin practici agricole ecologice, devenind un simbol al inovației și sustenabilității în industrie.

Înființată de o familie vizionară elvețiană, care a făcut din România casa sa, BioFarmland a început ca un mic proiect agricol și a crescut într-un model de practici agricole ecologice. Înfruntând provocările inițiale ale barierelor lingvistice și adaptarea la un nou mediu agricol, compania a extins gama de produse, la bază fiind cereale ecologice precum Einkorn (Alac), Spelta, Secară și Grâu.

Anii au adus numeroase inovații, de la tehnologia GPS în agricultură până la îmbunătățirea proceselor de producție. BioFarmland a devenit un nume recunoscut pe piața internă și a stabilit parteneriate valoroase pentru exporturi. Aceste succese subliniază angajamentul companiei față de calitate și inovație.

BioFarmland nu este doar o afacere, ci și o parte integrantă a comunității locale. Prin practicile sustenabile și produsele de înaltă calitate, compania contribuie la promovarea unui stil de viață sănătos și la protecția mediului înconjurător. Evenimentele „Porțile Deschise la BioFarmland” și vizitele educaționale cu copii la fermă sunt doar câteva dintre modurile în care BioFarmland își împărtășește valorile cu comunitatea.

Privind spre viitor, BioFarmland își propune să continue dezvoltarea de noi produse ecologice și să își extindă inițiativele pentru sustenabilitate. Angajamentul față de practicile ecologice și calitatea superioară a produselor rămâne neschimbat.

BioFarmland invită clienții și partenerii să descopere gama largă de produse ecologice. Contribuie și tu în susținerea agriculturii responsabile prin achiziționarea produselor BioFarmland.

Despre BioFarmland

BioFarmland este o fermă care practică o altfel de agricultură în România încă din 2004.
O agricultură fără plug și fără îngrășăminte chimice cu grijă mare la solul în care cultivăm urmând principiile ciclice. O agricultură certificată ecologic. O agricultură certificată ciclic-vegan.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biofarmland1/biofarmland-sarbatoreste-20-de-ani-de-excelenta-in-agricultura-ecologica