BIOGENIS lanseaza un nou pachet pentru recoltare celule stem

BUCURESTI - 18 mai 2012

Comunicat tip General in Sanatate, Stiinta / Cercetare

Incepand cu luna mai BIOGENIS banca de celule stem pune la dispozitia viitorilor parinti un nou pachet pentru recoltarea celulelor stem la nastere, pachetul Cord Blood, care va avea pretul de 2580 lei, suma ce poate fi platita si in rate.

Voucher Biogenis- banca de celule stem

Voucher Biogenis- banca de celule stem

Pentru a veni in intampinarea viitorilor parinti BIOGENIS, banca de celule stem introduce acest nou pachet care presupune stocarea de sange integral din cordonul ombilical. Astfel pe langa pachetul de stocare concentrat de celule stem hematopietice, clientii au acum posibilitatea de a alege un nou pachet, acela de stocare sange integral din cordonul ombilical.

BIOGENIS devine in acest moment singura banca din Romania ce poate stoca atat sange integral cat si sange procesat (concentrat de celule stem).

In plus, pana pe data de 15 Iunie 2012, BIOGENIS, vine cu o oferta foarte atractiva pentru viitorii parinti, un voucher cu o reducere de 990 lei la recoltarea de celule stem.

Reducerea se aplica la alegerea unuia dintre pachetele:

BEBE PLUSAlegand acest pachet viitorii parinti beneficiaza de serviciul de stocare de concentrat de celule stem din sangele cordonului ombilical in doua recipiente, recoltare de portiune de cordon, semiprocesare de cordon cu individualizarea Gelatinei Wharton.

BEBE PREMIUMAlegand acest pachet viitorii parinti beneficiaza de serviciul de stocare de concentrat de celule stem din sangele cordonului ombilical in doua recipiente, recoltare de portiune de cordon, semiprocesare de cordon cu individualizarea Gelatinei Wharton si izolare de celule stem mezenchimale.

Despre BIOGENIS

BIOGENIS existenta in Romania din 2007, este parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem. Grupul FamiCord este prezent in 11 tari si lucreaza in 7 laboratoare de prelucrare a sangelui. Peste 100.000 de parinti au apelat la serviciile grupului nostru.

BIOGENIS este in momentul de fata singura banca din Romania ce poate stoca atat sange integral cat si sange procesat (concentrat de celule stem)!

BIOGENIS pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem.

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce izoleaza si stocheaza in Romania celule stem mezenchimale din cordonul ombilical!

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro!

BIOGENIS este prima banca romaneasca de celule stem, parte a unui grup international de banci de celule stem, ce lanseaza plata online cu cardul pentru serviciile sale

Contact BIOGENIS, banca de celule stem

www.biogenis.ro, office@biogenis.ro, Call center: 021.528.020