Bioki a lansat în România gama britanică de produse cosmetice bio Evolve Beauty

Constanta - 10 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Loțiuni pentru curățarea delicată a tenului, tratamente speciale, creme hidratante cu efecte anti-ageing, creme pentru corp, șampoane, balsamuri și tratamente pentru păr, iată doar câteva dintre minunatele produse din gama Evolve care vă așteaptă.
Create cu ingrediente naturale bine cunoscute pentru efectele lor deosebite, precum uleiul de Argan, semințele de moringa, uleiul peruvian Sacha Inchi, fructele goji sau peptidele de origine naturală, produsele Evolve sunt un adevărat răsfăț pentru piele și păr, încântând prin calitatea, eficiența și aromele lor minunate.
Certificate organic de către Ecocert, acestea nu conțin parabeni, SLS/SLES, ftalați, parfumuri și coloranți sintetici sau alte substanțe nocive similare, nu a fost testate pe animale, iar o mare parte dintre acestea sunt potrivite inclusiv pentru vegani. În plus, ambalajele acestora sunt biodegradabile, create 100% din plastic reciclat, o dovadă în plus a valorilor etice care stau la baza acestui Brand modern, conceput cu gândul la om și natură.

Bioki a lansat în România gama britanică de produse cosmetice bio Evolve Beauty

Cum s-a născut ideea Evolve?

Pasionată fiind de frumusețea naturală și medicina alternativă încă din copilărie, de când bunica ei de origine română obișnuia să o îngrijească cu diferite remedii naturale din plante, Laura Rudoe, o tânără antreprenoare britanică și-a dorit să creeeze o gamă de produse organice care să corespundă propriilor ei standarde, un ”mic lux accesibil” menit să facă viața mai bună, mai sănătoasă și mai ”verde”.

Astfel, lăsându-se inspirată de ceea ce însăși natura ne-a oferit și folosindu-se de experiența dobândită în fruntea departamentului de dezvoltare a bine cunoscutei game britanice de cosmetice Nude Skincare, Laura alături de Violaine Bargues, specialist în dezvoltarea produselor Nude, a conceput această gamă de cosmetice certificate organic de Ecocert, pentru ten, corp și păr, care te cucerește încă de la început, prin calitatea și eficiența sa, aromele delicioase și design-ul extrem de elegant, ce i-a adus Brand-ului nenumărate premii britanice.

Despre Bioki

Magazinul Bioki.ro este deținut de societatea Bio Palette SRL, companie specializată în vînzarea și distribuția de cosmetice bio-organice certificate, aparținând unor mărci de renume din țări cu tradiție în domeniul produselor bio, precum Franța, Marea Britanie sau Germania.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați site-ul www.bioki.ro

Contact: office@bioki.ro

Tel: 0720.329.902