S-a lansat biolateria.ro, magazin de produse bio si produse naturiste

BUCURESTI - 16 aprilie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

biolateria.ro – alimentatia bio este accesibila tuturor

Magazinul biolateria.ro si-a propus sa faca alimentatia BIO accesibila tuturor.
In exclusivitate in Romania, Biolateria aduce branduri celebre ale producatorilor Bio in acelasi magazin si le pune la dispozitia oricui vrea sa renunte la iluzia colorata a produselor non-organice.
Natura e Tradizione, Sunval si Bauckhof sunt trei dintre furnizorii Biolateria celebrii in lume pentru multiplele certificari bio obtinute.
Dovada calitatii o atesta cele 7 organisme internationale, care garanteaza 100% continutul organic al tuturor produselor bio.
Cercetatorii au demonstrat ca o dieta bio este benefica si reduce nivelul toxinelor din organism. Astfel este redusa aparitia diferitelor boli de piele sau la nivelul tubului digestiv.
Produsele bio sunt compuse numai din ingrediente organice iar in procesul de productie nu sunt incluse substante chimice sau materii prime modificate genetic. Plantele folosite sunt crescute in sol netratat chimic, fara reziduri de pesticide.
Aditivii alimentari prezenti in toate produsele de pe piata sunt responsabili pentru numeroase alergii astfel incat din numarul total de 300 numai 32 de aditivi sunt acceptati in productia bio.
Magazinul online ofera intr-o proportie relativ echivalenta de produse organice si naturiste, acestea din urma fiind furnizate si de producatori autohtoni ca Dacia Plant, Fares sau Complexul Apicol.
O sectiune a produselor naturiste este dedicata pesoanelor de varsta a 3-a. Produsele sunt in special suplimente alimentare si complexe de minerale si vitamine create pentru a incetini fenomenul de imbatranire si efectele lui
Gamele non-food nu contin parfumuri sintetice, coloranti, conservanti sau uleiuri minerale.
Compania nu s-a infiintat in scopuri pur comerciale ci si pentru a sustine si promova modul de viata sanatos, lipsit de aditivi si rezidurile toxice ale pesticidelor folosite in agricultura industriala.
Orice produs cosmetic, alimentar,de ingrijire sau chiar de curatenie isi poate gasi omologul organic pe www.biolateria.ro .
BIO nu este un moft sau trend, este un mod sanatos de a trai!

Despre BIOLATERIA SRL

biolateria.ro
biolateria.ro
contact@biolateria.ro