Biomania.ro sustine bunele practici in e-commerce

BUCURESTI - 9 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Biomania.ro, magazinul online de produse bio, a devenit Magazin Atestat GPeC, fiind recunoscut pentru bunele sale practici in eCommerce.

Biomania.ro sustine bunele practici in e-commerce

Cele doua criterii de selectie ale magazinelor atestate pentru care Biomania.ro a primit recunoasterea juriului sunt realizarea corecta a site-ului si experienta placuta a clientilor in timpul utilizarii acestuia.

Magazinul Biomania.ro a fost lansat in decembrie 2008 si si-a pastrat standardele ridicate in selectia produselor.

Biomania.ro functioneaza ca un veritabil ‘one stop bio shop’, oferind cea mai mare si variata gama de produse bio, cuprinzand produse de baza (zahar, faina, ulei, orez, otet), lactate, paste, sosuri, fructe si legume conservate, biscuiti, cereale, dulciuri, nectaruri de fructe, bauturi pe baza de cereale, produse pentru copii, produse fara gluten, produse gourmet, legume si verdeturi bio proaspete.

Printre responsabilitatile pe care si le asuma Biomania.ro se numara promovarea furnizorilor locali, alaturi de cei de prestigiu international si sustinerea persoanelor cu nevoi alimentare speciale (intoleranta la gluten, lactoza) prin oferirea de produse adresate acestora.

Magazinul livreaza produsele atat in Bucuresti, cat si in toata tara, iar aceasta se face in max. 24 de ore prin sistemul propriu de distributie sau prin firme de curierat.

Despre Biomania

Biomania.ro este magazinul online cu cea mai mare gama de produse bio.
Nicoleta Micu
email: nicoleta@biomania.ro / office@biomania.ro
Tel: 0213181901
office@biomania.ro