NOU IN ROMANIA! Jucariile ecologice Happymais la BIOMANIA!

BUCURESTI - 8 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

BIOMANIA a implinit 3 ani de activitate. Intram in cel de-al patrulea cu planuri de viitor dar si cu produse ecologice noi pentru piata din Romania. Ne plac provocarile, si, de aceea, cadoul nostru de aniversare il reprezinta jucariile ecologice Happymais.

NOU IN ROMANIA! Jucariile ecologice Happymais la BIOMANIA!

biomania aduce in Romania, la ceas aniversar, jucariile ecologice Happymais. La implinirea a 3 ani pe piata produselor bio, BIOMANIA iti face un cadou - jucarii ecologice, sigure pentru copilul tau. Misiunea noastra, aceea de a satisface nevoile consumatorului de bio, incepe sa se contureze in toate aspectele care vizeaza un stil de viata sanatos. Am inceput cu cea mai mare gama de produse alimentare bio si continuam cu o gama dedicata copiilor - un concept nou de  jucarii ecologice.

BIO MANIA SRL este unic importator si distribuitor al jucariilor ecologice Happymais, care constitutie un material didactic inovativ, o materie prima pentru bricolaj. Trebuie numai sa umezesti o piesa Happymais si sa o atasezi altei piese, fara a utiliza adeziv. HappyMais a obtinut cele mai importante certificari in ceea ce priveste calitatea, printre care si “Giocattolo Sicuro” (joc sigur), materia prima folosita fiind porumbul, obtinut din culturi nemodificate genetic. Happymais nu este numai un material didactic, ci si un joc care dezvolta imaginatia, creativitatea si dexteritatea copiilor.

Biomania.ro - magazinul online cu cea mai mare gama de produse BIO. Lansat in decembrie 2008, Biomania este primul magazin online de produse bio din Romania, singurul certificat de Austria Bio Garantie, sucursala Romania in activitatea de import si comercializare produse bio. Toate produsele comercializate de BIOMANIA sunt certificate la nivel de producator de catre institute de certificare din Uniunea Europeana (BioagriCert - Italia; ICEA - Italia; CCPB - Italia) precum si de EcoCert - Romania. Descopera ceva nou si BIO in fiecare zi - produsele de baza, pastele si sosurile bio, biscuitii, cerealele, laptele vegetal, produsele fara gluten sau cele pentru copii, jucariile ecologice, cosmetice bio. Biomania - one stop BIO shop.

Despre Biomania

BIO MANIA SRL distribuie si comercializeaza produse bio.
Biomania.ro - magazinul online cu cea mai mare gama de produse BIO. Lansat in decembrie 2008, Biomania este primul magazin online de produse BIO din Romania. Toate produsele comercializate de Biomania sunt certificate la nivel de producator de catre institute de certificare din Uniunea Europeana (BioagriCert - Italia; ICEA - Italia; CCPB - Italia) precum si de EcoCert - Romania. Descopera ceva nou in fiecare zi - produsele de baza (ulei de masline, otet balsamic si de mere, faina, orez, malai), pastele si sosurile bio, biscuitii, cerealele si laptele, produsele fara gluten sau cele pentru copii.