Laptisorul de matca, inclus in tratamentul bolilor moderne: stressul si oboseala cronica

BUCURESTI - 30 mai 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Laptisorul de matca pur Albeena poate fi inclus cu incredere in tratamentele recomandate persoanelor care sufera de stress si oboseala cronica . Fiind un produs apicol de exceptie in totalitate pur, laptisorul de matca Albeena readuce echilibrul psihic si fizic la cotele optime, anuland astfel efectele stressului. Mai mult, sindromul oboselii cronice – una dintre bolile moderne ale secolului 21 provocata de stress – poate fi ameliorat substantial, daca bolnavii consuma zilnic laptisor de matca pur .

Laptisor de matca pur

Laptisor de matca pur

  Laptisorul de matca este indicat ca un produs natural pentru ameliorarea stressului si oboselii cronice deoarece este bogat in vitamine, mai ales cele din grupa B; avem in special vitamina B5(vitamina antistress) care este un neurotransmitator puternic ce regleaza prin intermediul hormonului adrenocorticotrop (ACTH) produs de glanda hipofiza, secretiile de steroizi ale glandelor corticosuparenale ca reactie la stress si oboseala 

Dr. Rawhi Deme, medic pediatru si cercetator in domeniul apiterapiei

Laptisorul de matca Albeena detine un potential major de ameliorare a simptomelor oboselii cronice. In conditiile actuale de stress – principalul factor declansator al celor mai multe afectiuni, oboseala cronica ataca de 3 ori mai multe femei decat barbati, preponderent tineri intre 25-50 de ani, iar statisticile anunta asupra a 3000 de cazuri de bolnavi la fiecare 100.000 de adulti.

„Laptisorul de matca este indicat ca un produs natural pentru ameliorarea stressului si oboselii cronice deoarece este bogat in vitamine, mai ales cele din grupa B; avem in special vitamina B5 (vitamina antistress) care este un neurotransmitator puternic ce regleaza prin intermediul hormonului adrenocorticotrop (ACTH) produs de glanda hipofiza, secretiile de steroizi ale glandelor corticosuparenale ca reactie la stress si oboseala” a declarat pentru Remediu.ro , Dr. Rawhi Deme, medic pediatru si cercetator in domeniul apiterapiei, autor al cartii "Totul despre apiterapie".

Dr. Rawhi Deme completeaza: „Laptisorul de matca detine minerale, aminoacizi, acizi grasi, glucide. Dintre sarurile minerale cele mai importante, magneziul este cel care actioneaza direct pe creier si este un sedativ pentru sistemul nervos central, actionand impotriva stressului si oboselii".Simptomele stressului si oboselii cronice se refera la mai mult de patru tulburari concomitent suferite de bolnavi: probleme ale memoriei pe termen scurt, lipsa concentrarii, anxietate, slabiciunea musculara, dureri de muschi, dureri articulare, privarea de somn, un somn agitat sau sensibilitate la mirosuri, lumina, medicamente. Oboseala cronica nu se vindeca dupa necesarul zilnic de ore de somn si persista mai mult de 6 luni de zile, uneori acompaniata de depresie si un ficat „stresat”. In acelasi timp, intregul sistem imunitar devine compromis.Proprietatile curative si terapeutice pe care le detine acest produs-minune il atesta ca pe unul dintre cei mai puternici stimulatori ai celulelor stem si de mare ajutor in cazul bolilor degenerative si genetice. Aici vorbim de binecunoscutele boli Parkinson si Alzheimer pentru cei in varsta, dar si de problemele de dezvoltare aparute la copii. Desi cele mai mari recunoasteri ale laptisorului de matca Albeena sunt atribuite in cadrul oboselii cronice, stressului si imunitatii slabe, produsul apicol de exceptie isi extinde beneficiile si in caz de colesterol marit, artrita, osteoporoza sau rahitism.Ca produs apicol, laptisorul de matca este alimentul unic cu care se hraneste regina stupului pe tot parcursul vietii. El este secretat de albinele lucratoare si este destinat exclusiv reginei pentru a-i optimiza calitătile reproductive si longevitatea. Matca traieste 5 ani comparativ cu albina lucratoare care traieste doar 40 de zile, si poate depune până la 2000 de oua pe zi.Laptisorul de matca produs de Albeena are calitati bine apreciate in cazul afectiunilor endocrine si sexuale, precum menopauza (actioneaza ca un estrogen natural), impotenta, lipsa dorintei sexuale. Este o sursa sigura de nutrienti esentiali dintre care amintim un complex bogat de vitamine si minerale (B1, B2, B6, B12, C; Potasiu, Calciu, Magneziu, Zinc, Fier, Mangan).Produsele Albeena, inclusiv Laptisorul de matca pur, pot fi achizitionate prin magazinul Remediu.ro la preturi foarte accesibile.

Despre BIONATIV

Albeena este marca inregistrata a societatii BIONATIV SRL, unul dintre principalii retaileri nationali pe piata de produse naturale dedicate sanatatii. Albeena reprezinta unul dintre putinele branduri apicole de exceptie din Romania, care pune pret pe valoare, perseverenta si calitate pura, dupa modelul naturii. Produsele noastre au garantia calitatii si a prospetimii, fapt pentru care suntem mandri de rezultate si seriosi in ceea ce facem, iar organizarea specifica permite ca produsele sa ajunga in stare perfecta la client. Produsele noastre apicole sunt definite de puritate si compozitii naturale, avantaje care le sustin ca portii zilnice de hrana vie, indispensabile unei stari de sanatate perfecta.