Pastura de albine, sursa vitala de probiotice pentru tratarea infectiilor si afectiunilor digestive

BUCURESTI - 6 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Social

Suferim permanent de cate o afectiune serioasa – de la stress pana la boli de inima si ciroza, problemele de sanatate apar incontinuu. Mai mult, neglijarea alimentatiei si un program haotic de munca contribuie la aparitia unui arsenal de boli digestive, principalii factori de risc pentru sanatatea si starea generala de bine. Pastura Albeena – „ painea albinelor ” – poate regla cu usurinta echilibrul digestiv la cotele optime si poate intari imunitatea cu rezultate uimitoare.

Pastura Albeena

Pastura Albeena

Pastura este un aliment complet care sustine sanatatea digestiei si previne infectiile grave, inclusiv cele induse de streptococii s. Aureus si s. Epidermidis. Aceste proprietati puternice se datoreaza abundentei de bacterii probiotice din produsul apicol de exceptie care protejeaza permanent fata de agentii patogeni.

Pastura Albeena este un produs rezultat din fermentarea polenului amestecat cu nectar, miere, mii de enzime si bacterii sanatoase inoculate de albine. Cu ea sunt hranite larvele si albinele pentru a le sustine dezvoltarea, longevitatea si imunitatea.

Denumita si painea albinelor, datorita consistentei sale si rolului de hrana in stup, pastura vine in sprijinul sistemului digestiv cu acest aport bogat de  microorganisme – bacterii, fungi, microbi si in special paralactobacillus si bifidobacterium – pentru a reface flora intestinala si rezistenta imunitara. Bacteriile apar intr-o abundenta remarcabila in coloniile de albine – se estimeaza ca intestinele unei albine contin 108-109 bacterii per gram de continut, fapt care le pastreaza intacte sanatatea si imunitatea.

Analiza compozitiei pasturii si a microorganismelor sale a demonstrat ca bifidobacteriile confera imunitate fata de agentii patogeni, in special in pentru sistemul digestiv si ficat. Pastura este un remediu puternic pentru majoritatea afectiunilor colonului, tranzitului intestinal, pentru dezechilibrul florei intestinale, pentru afectiuni hepatice , stress si oboseala cronica , infectii rezistente la antibiotice, infectii urinare, dar si un adjuvant de mare incredere in chimioterapie.

Ceea ce face ca pastura sa fie un produs deosebit este faptul ca detine in compozitie elementele necesare digestiei optime: o cantitate de acid lactic de 6 ori mai mare decat cea a polenului, multa vitamina K si antioxidanti care protejeaza impotriva radicalilor liberi. Totodata, pastura are un termen de valabilitate mult mai mare decat al polenului, ceea ce o recomanda ca un produs apicol care se mentine timp indelungat in stare naturala, fara a-si pierde din complexul de beneficii si proprietati curative de-a lungul timpului.  

Pastura Albeena este un aliment perfect din punct de vedere nutritional: contine 25% proteine, cel putin 18 aminoacizi esentiali, 28 de minerale (amintim fierul, calciul, fosforul, potasiul, cuprul, zincul, seleniul, magneziul), enzime si coenzime, 14 acizi grasi esentiali, 11 carbohidrati si spectrul complet de vitamine de baza (C, B1, B2, E, H, P, acidul folic, acidul nicotinic, riboflavina, acidul pantotenic) si 6 hormoni sexuali.

Produsele Albeena, inclusiv pastura, pot fi achizitionate din magazinul Remediu.ro, la preturi foarte accesibile. 

Despre BIONATIV

Albeena este marca inregistrata a societatii BIONATIV SRL, unul dintre principalii retaileri nationali pe piata de produse naturale dedicate sanatatii. Albeena reprezinta unul dintre putinele branduri apicole de exceptie din Romania, care pune pret pe valoare, perseverenta si calitate pura, dupa modelul naturii. Produsele noastre au garantia calitatii si a prospetimii, fapt pentru care suntem mandri de rezultate si seriosi in ceea ce facem, iar organizarea specifica permite ca produsele sa ajunga in stare perfecta la client. Produsele noastre apicole sunt definite de puritate si compozitii naturale, avantaje care le sustin ca portii zilnice de hrana vie, indispensabile unei stari de sanatate perfecta.