Polenul proaspat - tratament recomandat in tulburari digestive, oboseala cronica, arterioscleroza si afectiuni ale prostatei

BUCURESTI - 5 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Social

Desi cea mai importanta utilizare a polenului proaspat se refera la tulburarile digestive cele mai importante datorita bifidobacteriilor si enzimelor active continute, acest produs apicol crud este un energizant puternic pentru sportivi si cei care sufera de oboseala cronica sau stress . Mai mult, polenul proaspat are efect dovedit antitumoral si antiradiere.

Polen proaspat congelat Albeena

Polen proaspat congelat Albeena

Polenul proaspat congelat Albeena detine numeroase substante antibacteriene activate impotriva streptococilor si o puternica actiune antifungala, protejand pe termen lung impotriva infectiilor de orice tip. Ceea ce merita precizat este ca activitatea intensa a bifidobacteriilor – bacterii lactice - are un rol major in imunizarea sistemului digestiv si tratarea bolilor specifice, iar concentratia de probiotice exista DOAR in polenul proaspat. De aceea, este recomandat cu succes dovedit in imbunatatirea microcirculatiei intestinelor, regenerarea florei intestinale si a mucoasei din tractul digestiv,  in tratarea bolii Crohn si a colitei ulceroase.Enzimele active din polenul proaspat congelat Albeena lupta oboselii cronice, cancerului si chiar artritei si energizeaza intreg corpul, stimuland, in acelasi timp,  recuperarea dupa boli si efort fizic. Abilitatile de a rejuvena si vitaliza organele, de a energiza mintea si de a grabi vindecarea fac din polenul proaspat congelat Albeena un extraordinar supliment natural pentru sportivi si atleti, dar si un remediu de baza pentru cei afectati de oboseala cronica si de stress – vitaminele si mineralele actioneaza asupra sistemului nervos intr-un echilibru perfect.

Polenul proaspat congelat Albeena – o balanta perfecta de proteine, enzime , vitamine si minerale esentiale vietii

Toate vitaminele necesare organismului nostru se gasesc in polenul proaspat congelat Albeena: provitamina A  (beta-carotenul responsabil de acuitatea vizuala, rezistenta cartilajelor si oaselor la infectii, sanatatea ficatului), vitaminele B (benefice pentru sistemul nervos, imunitate, anemii, convalescenta si metabolism), vitamina C (neutralizeaza radicalii liberi si intareste imunitatea), vitamina D (responsabila de fixarea calciului in oase) si E (unul dintre cei mai puternici antioxidanti). Mineralele principale sunt potasiul, fosforul, calciul, magneziul, zincul, manganul, fierul, cuprul si  seleniul, dintre care cel mai concentrat este potasiul, indispensabil functiilor neurologice.

Polenul proaspat congelat are efect anti-iradiere si antitumoral

Hiperplazia benigna de prostata, cat si prostatita cronica, nu se vindeca in urma tratamentelor cu antibiotice, de aceea bolnavii se intorc tot mai mult la fitoterapie. Flavonoizii - chercitina, rutinul si crizina continute de polenul proaspat au rol chemopreventiv deci implicit, previn cancerul. In plus, amelioreaza din efectele nefaste ale chimioterapiei, ca si beta-carotenul de altfel. Activitatea de eliminare fortata a radicalilor liberi specifica polenului proaspat congelat Albeena previne iradierea, polenul avand astfel – indirect – efect anti-radiere. Mai mult, studiile de laborator au demonstrat efectul puternic de detoxifiere, fiind indicat si in probleme hepatice sau digestive.

Produsele Albeena, inclusiv polenul proaspat congelat, pot fi achizitionate prin magazinul Remediu.ro la preturi foarte accesibile.

Despre BIONATIV

Despre Albeena:

Albeena este marca inregistrata a societatii BIONATIV SRL, unul dintre principalii retaileri nationali pe piata de produse naturale dedicate sanatatii. Albeena reprezinta unul dintre putinele branduri apicole de exceptie din Romania, care pune pret pe valoare, perseverenta si calitate pura, dupa modelul naturii. Produsele noastre au garantia calitatii si a prospetimii, fapt pentru care suntem mandri de rezultate si seriosi in ceea ce facem, iar organizarea specifica permite ca produsele sa ajunga in stare perfecta la client.