biosfera    

Comunicate de presa si evenimente pe tema biosfera

 • biosfera. Rezervația Biosferei Delta Dunării, 25 de ani de la înființare

  biosfera

  Bucuresti - 9 April 2015

  Comunicat de Romfilatelia S.A.

  Frumusețea pelicanilor pe mărcile poștale românești ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: unesco , delta dunarii , romfilatelia , timbre , fauna , pelicani , pelicanul comun , pelicanul cret , ocrotita , rezervatia , biosfera

  Vezi toate comunicatele de presa despre biosfera

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul biosfera.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la biosfera. Informatiile despre biosfera cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul biosfera, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la biosfera, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.