Invinge AMANAREA! Inamicul nr. 1 in a atinge ceea ce iti doresti

Locul desfasurarii: B.Energy Body & Mind Fitness

Organizator: B.Energy Body & Mind Fitness

Invinge AMANAREA! Inamicul nr. 1 in a atinge ceea ce iti doresti

Invinge amanarea !

Ce transformari POTI face pentru a actiona? 

Cand? 13 dec, orele 19:00 - 21:00

Cu cine? Vlad Tanase, NLP Master Practitioner

 

Vlad Tanase este NLP Master Practitioner, iar alaturi de acesta vei descoperi care sunt pasii practici pentru a elimina AMANAREA din comportamentul tau.

 

Ce este amanarea?  Este ceva negativ?  Ce modificari trebuie sa faci pentru a actiona?  Cine va trebui sa devii pentru a obtine ceea ce vrei in viata?  Ce fac diferit oamenii de succes fata de cei care amana? 

 

V-ati pus vreodata aceste intrebari? Scopul nostru la workshop-ul din data de 13 decembrie este de a gasi impreuna cateva raspunsuri.

Metodele despre care vom discuta la acest workshop sunt foarte simple, insa in acelasi timp foarte eficiente. Cu siguranta ati mai auzit de ele, insa puse in perspectiva corecta si aplicate cu regularitate va vor aduce transformarea de care aveti nevoie in viata:  - focalizarea pe scopuri - efectul motivatiei asupra actiunilor - nevoile umane - cuplul placere - durere precum si una din retetele oamenilor de succes

 

Cum ar fi viata ta daca ai face TOT ce trebuie sa faci?

 

Participarea la seminar este 45 lei/persoana (pret promo*). Inscrierea se va face la b@benergy.ro sau 0732 134 404 pana cel tarziu 12 decembrie, ora 20:00.

*Pretul standard al seminariilor motivationale este 60 lei.

Confirmare pana la data: 13 decembrie 2012

Participare: Taxa de participare