Birou emitent

Definitie birou emitent

inseamna Biroul - birou platitor - (si/sau un membru al acestui Birou) sub autorizarea caruia a fost eliberat un certificat de asigurare si care este raspunzator pentru indeplinirea obligatiilor Biroului gestionar, in conformitate cu prevederile Conventiei Tip Interbirouri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Birou emitent? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul birou emitent.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la birou emitent. Definitiile termenilor despre birou emitent cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la birou emitent, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la birou emitent.