Biroul de credit

Definitie biroul de credit

institutie privata, avand ca actionari bancile comerciale care au intocmit o baza de date administrata de acesta si care cuprinde informatii legate de creditele contractate de persoane fizice informatiile sunt utilizate de catre banci la analiza dosarelor de credit pentru a vedea comportamentul financiar al potentialilor clienti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Biroul de credit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul biroul de credit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la biroul de credit. Definitiile termenilor despre biroul de credit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la biroul de credit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la biroul de credit.