Precizari BRAT

BUCURESTI - 15 aprilie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Biroul Roman de Audit al Tirajelor precizeaza faptul ca publicatia ProSport, editata de Ringier Romania, nu a emis pana in prezent, declaratii de difuzare pentru luna februarie 2005 conform standardelor BRAT. In consecinta BRAT nu poate confirma tirajul mediu lunar al publicatiei mentionate.

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) este o structura asociativa constituita in scopul verificarii independente si obiective a cifrelor de difuzare a diverselor produse media. Toate cifrele de difuzare ale publicatiilor inscrise la audit sunt publice si sunt disponibile pe pagina de Internet a asociatiei sau pot fi puse la dispozitia celor interesati in forma electronica sau tiparita.

Postul de televiziune Antena 1 – in emisiunea Observator (din data de 16.03.2005) a transmis informatia potrivit careia tirajul mediu lunar al cotidianului ProSport aferent lunii februarie 2005 este de 70.009 exemplare, mentionand ca sursa pagina de Internet a Biroului Roman de Audit al Tirajelor. Aceeasi cifra a aparut si intr-un articol din cotidianul Jurnalul National (din data de 16.03.2005) care contine referiri la cifrele furnizate de BRAT.

Biroul Roman de Audit al Tirajelor precizeaza faptul că publicatia ProSport, editata de Ringier Romania, nu a emis pana in prezent, declaratii de difuzare pentru luna februarie 2005 conform standardelor BRAT. In consecinta BRAT nu poate confirma tirajul mediu lunar al publicatiei mentionate iar cifra de 70.009 exemplare nu se regaseste pe pagina de Internet a asociatiei.

Ne exprimam convingerea ca activitatea BRAT va sprijini in continuare editorii produselor media, agentiile de publicitate si clientii de publicitate din Romania prin oferirea de servicii de un inalt standard tuturor institutiilor interesate, iar cifrele de difuzare furnizate de BRAT vor reprezenta, ca si pana acum, un etalon de masura pentru industria de publicitate.

Despre Biroul Roman de Audit al Tirajelor

Biroul Roman de Audit al Tirajelor

tel/fax: 021 - 315.04.29
office@brat.ro