7 motive pentru care ai nevoie de un notar

BUCURESTI - 19 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Juridic

Anumite evenimente și acte ale vieții necesită să mergi la acest birou notarial București Riba-Dragomir. Notarul este un ofițer public și ministerial al cărui rol principal este redactarea actelor juridice. De asemenea, poate oferi sfaturi specifice persoanelor care apelează la serviciile sale în diverse situații. Este implicat și în autentificarea anumitor contracte, cel mai adesea contracte de sindicat, acte de vânzare etc. Programările la notar pot fi gratuite; clientul trebuie apoi să plătească doar pentru serviciile oferite în urma programării. Serviciile notarilor sunt așadar variate: mai multe motive pot determina o persoană să se prezinte la notar. Găsește 7 motive întemeiate care îți cer cu siguranță să mergi la o întâlnire biroul notarial Riba-Dragomir din București.

Indiferent de motivul pentru care consulți serviciile unui birou notarial București, trebuie să știi că întâlnirile la notari pot fi gratuite; clientul trebuie apoi să plătească doar pentru serviciile oferite în urma programării.

Primul rol al notarului este, fără îndoială, rolul de consilier, și anume:

- privind dreptul familiei (donații - donații-împărțire - contracte matrimoniale - succesiune, adopție, despărțiri, divorțuri etc.),

- privind gestionarea activelor (investiții, achiziții de bunuri imobiliare noi sau vechi, avantaje sau dezavantaje fiscale etc.)

- privind dreptul societăților comerciale,

- uneori un rol de mediere.

Beneficii

Consulți un notar pentru tranzacții imobiliare

Vânzarea de bunuri imobiliare sau cumpărarea de bunuri imobile necesită în mod imperativ biroul notarial Riba-Dragomir din București dacă dorești să faci acest lucru conform regulilor și legilor convenite. Datorită notarului, beneficiați de securitate juridică.

Faci o programare la notar pentru formalitățile de afaceri

Notarii au, de asemenea, o înaltă calificare în dreptul societăților comerciale și fiscalitate.  Ca urmare, intervenția lor este de mare nevoie pentru liderii de afaceri și comercianți. Datorită cunoștințelor și experienței lor, îți vor permite să faci o alegere judicioasă în forma juridică a afacerii tale și vor facilita intervențiile legale și decizionale pentru afacerea ta. 

Un notar pentru a facilita gestionarea bunurilor tale

Știm cu toții că gestionarea averii este destul de dificilă pentru o persoană. Notarul prin pregătirea sa prezintă capacitățile necesare pentru a te ajuta pentru un management excelent. Oferirea serviciilor unui notar îți va facilita gestionarea bunurilor, oferindu-ți sfaturi juridice solide.

Notarii pentru toate donațiile și moștenirile tale

Moștenirile și donațiile creează cel mai adesea o problemă atunci când nu se face nicio indicație în legătură. Pentru a evita eventualele tensiuni pe viitor, ajutorul unui notar este deci fundamental, deoarece acesta cunoaște valoarea imobilului pe piața imobiliară și cea a moștenirii. 

Notarii pentru împrumuturile tale bancare și asigurări 

Expertiza notarului este necesară atunci când dorești să negociezi un împrumut bancar. Acesta asigură fiabilitatea și securitatea având în vedere jurisdicția sa. 

Serviciile notarilor în calitate de consilieri juridici

Un adevărat consilier juridic, notarul asigură legalizarea semnăturilor și certificarea documentelor. 

Notarii ca și consilieri privați ai familiilor

Notarul este un consilier special de familie. Răspunde diferitelor preocupări, atât fiscale, cât și juridice, ale unei familii și luminează părțile. Notarul este cel care răspunde și de întocmirea unui testament, a unui mandat de protecție, a regimului matrimonial, sau chiar a actului de divorț. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/birounotarialbucuresti-ro/7-motive-pentru-care-ai-nevoie-de-un-notar