BIS

Definitie BIS

Bank of International Settlements - Banca Reglementelor Internationale este o institutie financiara internationala unul din comitetele sale permanente este Comitetul de la Basel de supraveghere bancara care a elaborat Standardele Basel de adecvare a capitalului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru BIS? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul BIS.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la BIS. Definitiile termenilor despre BIS cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la BIS, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la BIS.