S-a dublat numarul participantilor la Pelerinajul pe bicicleta organizat de Biserica Toma Cozma din Iasi

Iasi - 10 august 2009

Comunicat tip General in Social

Numarul participantilor la Pelerinajul pe bicicicleta organizat de Biserica Toma Cozma din Iasi creste de la o saptamana la alta. Urmatoarea iesire cu bicicletele va avea loc duminica, 16 august, incepand cu ora 14.30.

S-a dublat numarul participantilor la Pelerinajul pe bicicleta organizat de Biserica Toma Cozma din Iasi

Numarul participantilor la Pelerinajul pe bicicicleta organizat de Biserica Toma Cozma din Iasi creste de la o saptamana la alta. Urmatoarea iesire cu bicicletele va avea loc duminica, 16 august, incepand cu ora 14.30. Sunt asteptati sa participe toti doritorii de calatorie cu bicicleta care poseda bicicleta. Ca si in cazul actiunilor anterioare, prin sprijinul firmei Bioma Agro Ecology Co – cu o vasta experienta in domeniul cercetarii si productiei ecologice - vor fi puse gratuit biciclete la dispozitia tuturor tinerilor care vor dori sa participe dar nu au insa o bicicleta.

Biserica Toma Cozma din Iasi este deschisa pentru colaborari ziditoare si pentru propuneri novatoare, lansand invitatie catre toti cei interesati. Va rugam confirmati participarea la Secretarul de redactie al revistei parohiale „Credinta si fapta”, tel. 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote), redactor_sef@yahoo.com. Ne bucura intotdeauna entuziasmul tinerilor in organizarea multor actiuni si in implicarea cat mai activa in viitoarele proiecte pe care ni le propunem.

Va asteptam!

Despre Biserica Toma Cozma

Parohia Toma Cozma, str. Toma Cozma, nr. 41, Iasi
tel. 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote), redactor_sef@yahoo.com.
redactor_sef@yahoo.com