11 supermarket-uri Artima îşi gestionează activitatea în timp real cu sistemul ERP Socrate de la Bit Software

Brasov - 19 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

Socrate, sistemul integrat de gestiune a întreprinderii, dezvoltat de Bit Software, gestionează întreaga activitate a lanţului de supermarket-uri Artima.

De la primul magazin deschis în 2001 la Reşita şi până la cel de-al 11-lea, deschis în iulie 2004 la Hunedoara, Artima administrează cu Socrate o suprafaţă netă de vânzare de peste 10 000 mp şi între 8 000 – 10 000 de articole de larg consum de la peste 200 de furnizori.

11 supermarket-uri Artima îşi gestionează activitatea în timp real cu sistemul ERP Socrate de la Bit Software

„Funcţionând ca un organism integrat, Socrate reprezintă sistemul nervos al Artima, care transmite în orice moment centrilor de comandă informaţiile vitale de care are nevoie pentru a funcţiona şi a performa. Artima a crescut cu Socrate, iar Socrate s-a dezvoltat odată cu Artima. De la procesele cele mai simple până la analizele OLAP, toate sunt gestionate integrat de baza de date Socrate.
Consider Socrate un ERP performant, construit pe o structură puternică şi scalabilă, care oferă companiei informaţiile de care are nevoie în timp real şi care conferă siguranţă administrării şi dezvoltării afacerii în cele mai bune condiţii.” afirmă domnul Vlad Ardeleanu – CFO Artima

La Artima, Socrate oferă o soluţie pentru managementul operaţional şi strategic, în supermarket-uri prin modulele comerciale, de stocuri, trezorerie, contabilitate şi un modul specific de POS - care face interfaţarea între Socrate şi diferitele dispozitive specifice vânzării în supermarket (POS, cântare, handheld-uri) şi prin care se realizează toate activităţile necesare vânzării din supermarket – precum şi raportare şi analiză.

Prin mecanismul de replicare se face în timp real transferul de informaţii între magazine şi sediul central. De la sediul central se transferă listările de produse şi preturile către magazine şi POS-uri, iar de la magazine către sediul central tranzacţiile operaţionale.

Artima are supermarket-uri deschise la Reşiţa, Lugoj, Deva, Sânnicolaul Mare, Caransebeş, Oradea, Bistriţa, Baia Mare, Petroşani, Sighetul Marmaţiei şi Hunedoara urmând ca anul acesta să mai deschidă încă trei magazine la Turnu Severin, Zalău şi Resita, astfel încât, la sfârşitul anului 2004 va avea 14 magazine şi vânzări anualizate de peste 30 milioane de euro.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software oferă soluţii complete de business, bazate pe cea mai nouă tehnologie Microsoft, menite să conducă la creşterea productivităţii şi eficienţei organizaţiilor şi la îmbunătăţirea continuă a acestora.
Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/11-supermarket-uri-artima-isi-gestioneaza-activitatea-in-timp-real-cu-sistemul-erp-socrate-de-la-bit-software