Bit Software are o nouă identitate vizuală

Brasov - 30 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Bit Software, una dintre cele mai vechi companii din România, care produce soluţii software ERP şi CRM, anunţă lansarea noii identităţi corporate - Bit Software goes green.

Bit Software are o nouă identitate vizuală

Înfiinţată în 1993 şi având ca obiect de activitate producţia de software, BIT Software face parte din grupul olandez Profuse Holding B.V., specializat în proiectarea şi implementarea de sisteme informatice integrate şi sisteme de gestiune a relaţiilor cu clientii adresate întreprinderilor mari. Profuse este unul dintre principalii parteneri Baan din Europa, având în prezent peste 500 clienţi care utilizează sistemul Baan-SSA, beneficiind totodată de gama largă a serviciilor oferite de Profuse.

Scurt istoric:
• compania a fost înfiinţată în 1993
• din 1994 ne-am orientat spre dezvoltarea de sisteme integrate de gestiune a întreprinderii - Socrate
• din 1997 facem parte din grupul olandez Profuse Holding
• din 1997 dezvoltăm sisteme de gestionare a relaţiilor cu clienţii şi gestiune a cunoştinţelor - CC Assistant
• în 1998 am fost pionieri în implementarea tehnologiei de replicare a datelor în România pe tehnologie Microsoft
• 1999 am fost pionieri în implementare OLAP: analiză decizională
• din 2003 parteneri autorizaţi ProClarity SUA

După zece ani de prezenţă activă pe piaţă, compania Bit Software are un număr important de clienţi, produse competitive pe piaţa internă şi externă, este Microsoft Gold Certified Partner şi este de asemenea certificată ISO 9001:2000.

Începând cu anul 2004, Bit Software a demarat procesul de rebranding care a dus la adăugarea unor noi valori ale companiei - o altă perspectivă asupra comunicării, o atitudine de lider, o altă viziune şi o cultură organizaţională democratică.

Marca Bit Software avea nevoie de o identitate vizuală puternică, capabilă să inspire încredere şi să inducă nevoia de a fi explorată. Ghinda, un element din natură, unul din simbolurile lui Zeus şi Dionisos, simbolul înţelepciunii şi longevităţii, este logotipul cu care se identifică marca Bit Software, în încercarea de a demonstra cele două calităţi fundamentale ale produselor sale.

Noua viziune a brandului promovează crezul că rolul managerului oricărui tip de întreprindere nu este acela de a se identifica cu organizaţia, ci cu creierul ei; că inteligenţa lui poate şi trebuie exploatată la alte nivele decât administrative. Bit Software ii crează instrumentele potrivite pentru a trăi în armonie cu mediul exterior, cu mediul de afaceri căruia i se dedică.

Pentru că vrem un manager în armonie cu mediul exterior, un manager care respiră aer curat, ne-am ales o lozincă simplă, capabilă să exprime nevoia aproape ecologică de purificare a mediului de afaceri: Bit Software goes green
Dacă Greenpeace există pentru că fragilul pământ merită o voce, noi existăm pentru că managerul are nevoie de o bio-etică a propriei afaceri.

Lansarea noii identităţi are loc miercuri 1 iunie 2005 la Hotel Piatra Mare, Poiana Braşov

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/bit-software-are-o-noua-identitate-vizuala