BIT Software oferă inovaţie şi arhitectură web avansată în sistemul open source ERP/CRM SocrateOpen.

Brasov - 9 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Noua versiune 1.3 a sistemului integrat open source ERP/CRM SocrateOpen aduce calitate, stabilitate şi funcţionalitate bogată. Arhitectura web avansată este disponibilă acum în SocrateOpen1.3, varianta Enterprise.

BIT Software anunţă lansarea versiunii 1.3 a sistemului integrat de gestiune economică şi gestiune a relaţiilor cu clienţii SocrateOpen (www.socrateopen.ro), versiune majoră care aduce îmbunătăţiri substanţiale în ceea ce priveşte calitatea şi stabilitatea sistemului şi un set extins de funcţionalităţi noi. Socrateopen 1.3 are la bază versiunea 3.0 a sistemului integrat ERP/CRM open source Compiere.

Una din funcţionalităţile majore ale acestei versiuni este noua interfaţă web, dezvoltată având la bază tehnologie web de ultimă generaţie (Rich Internet Applications). Construită pe arhitectură SOA (Service Oriented Architecture), şi tehnologie open source Google Web Toolkit, interfaţa web SocrateOpen permite accesul securizat de pe orice calculator cu legătură la internet, şi lucrul cu sistemul, fără a fi nevoie de instalări sau configurări suplimentare ale staţiilor client, furnizând o funcţionalitate bogată, uşor de utilizat şi personalizat. Interfaţa web este inclusă numai în varianta de abonament de mentenanţă şi suport tehnic de tip Enterprise SocrateOpen.

Remodelarea experienţei utilizatorilor prin utilizarea unei interfeţe web avansate, este cea mai nouă modalitate de a face din SocrateOpen un sistem uşor de utilizat şi de a reduce costurile de operare în companiile medii şi mari.

Pe lângă interfaţa web, au fost dezvoltate în SocrateOpen 1.3 o serie de funcţionalităţi şi module noi , adresate întregii comunităţi, cum ar fi:

-Modul de mijloace fixe
-Gestiunea retururilor client şi furnizor
-CRM – managementul contractelor, lead management
-Rapoarte noi financiare şi de vanzari
-Securizare îmbunătăţită
-Posiblităţi extinse de căutare
-Îmbunătăţiri în dicţionarul aplicaţiei

SocrateOpen 1.3 conţine peste 150 de îmbunătăţiri, care ajută utilizatorii să lucreze uşor, eficient şi sigur cu sistemul.

Pentru mai multe informaţii despre SocrateOpen 1.3 vă invităm să vizitaţi pagina de web a produsului la adresa http://www.socrateopen.ro/meniu/produs/noutati_SocrateOpen1_3.html

SocrateOpen 1.3 poate fi descărcat gratuit de la adresa: https://svn.bitsoftware.ro:8443/dev/SocrateOpen/tags/build

SocrateOpen este o distribuţie Compiere (www.compiere.com) cu suport pentru piaţa europeană.

SocrateOpen este un sistem integrat ERP/CRM compus din:
•Compiere - platformă integrată 100%, având o arhitectura modernă, pregătită pentru generaţia viitoare de sisteme ERP/CRM
•Socrate - reprezintă un cumul de funcţionalităţi şi componente adiţionale, care înglobează concepte moderne precum 'MRP3', 'interactions management' şi experienţa BIT Software de peste 15 ani în implementarea şi dezvoltarea de sisteme ERP/CRM
•OpenSource - ca model de business pentru dezvoltarea şi distribuţia de software.

Sistemul SocrateOpen este dezvoltat şi susţinut de BIT Software (www.bitsoftware.ro), în calitate de Partener Autorizat Compiere, fiind însoţit de servicii profesionale de suport tehnic şi implementare.

Despre BIT SOFTWARE

BIT Software dezvoltă, furnizează şi implementează sisteme integrate de gestiune a întreprinderii. Este printre primele companii din România care a dezvoltat un ERP – cunoscut sub numele de Socrate+, implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România, cu peste 5000 de utilizatori. Şi prima companie care a lansat un sistem integrat ERP/CRM open source în România – SocrateOpen, susţinut prin servicii de implementare şi suport tehnic.BIT Software
Str. Zambilelor nr. 4, Braşov, cod 500381
Telefon: + 40-268-314446
Fax: + 40-268-314447
email: office@bitsoftware
www.bitsoftware.ro
www.socrateopen.ro
www.socrateplus.ro


office@bitsoftware.ro