BITSoftware propune o soluție end-to-end pentru companiile din sectorul FMCG

Brasov - 23 martie 2023

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Logistica/Transport, Retail

BITSoftware propune o soluție software end-to-end companiilor din sectorul FMCG, o alegere ideală pentru companiile care furnizează bunuri de larg consum. Soluția este concepută astfel încât să răspundă tuturor nevoilor în modul cel mai eficient și mai precis.

bitsoftware solutie fmcg

bitsoftware solutie fmcg

În prezent, firmele din domeniul FMCG resimt foarte rapid provocările aduse de perioada aceasta atât de agitată. Obstacolele din lanțul de aprovizionare, modificările foarte frecvente ale prețurilor de achiziție, lipsa materiei prime, comportamentul precaut al consumatorilor – acestea sunt cele mai frecvent menționate provocări de către managerii firmelor din domeniul FMCG în România.

Sectorul FMCG este unul foarte competitiv, organizațiile operând cu volume mari și cu margini medii spre mici. Costurile produselor sunt importante, iar procesele de aprovizionare și producție atent monitorizate. Vânzarea prin canale multiple, politicile de preț și discount, promoțiile, gestionarea contractelor cu distribuitorii sau key accounts sunt elemente cheie în obținerea de rezultate conform planurilor. Toate aceste procese și activități nu pot fi gestionate eficient fără un sistem integrat de gestiune, care asigură optimizarea fluxurilor de informații între toate procesele organizației.  

Soluțiile software pe care BITSoftware, membru al Entersoft Group, le propune sunt alegerea ideală pentru companiile care furnizează bunuri de larg consum. Soluțiile software pentru companiile din industria FMCG administrează toate procesele de la aprovizionare, producție, vânzare, la trezorerie, financiar - contabilitate, analiză și raportare inteligentă.

Solicitați o prezentare personalizată

Această gamă completă de soluții software permite să le oferim clienților noștri accesul mai rapid la organizareproductivitate și control

Povești de succes

“JTI depune constant eforturi pentru îmbunătățirea și automatizarea proceselor de afaceri. Am ales Entersoft Business Suite®deoarece este o soluție software cu funcționalități extinse, care acoperă complet cerințele JTI în ceea ce privește automatizarea forței de vânzări și care include un modul avansat de business intelligence. Mai mult, experiența internațională în implementări similare dovedită de Entersoft și suportul local au fost factori importanți în luarea deciziei. Considerăm că soluția selectată se va dovedi a fi un catalizator important pentru atingerea obiectivelor noastre de afaceri” - Oana Petrescu, Treasury & Sales Accounting Manager JTI România

“Entersoft ne-a furnizat toate instrumentele de care aveam nevoie și putem acum să le utilizăm în beneficiul organizației noastre.” - Konstantinos Troumboukis, Planificare comercială & Dezvoltare de sisteme, Olympus

Pentru mai multe informații despre soluțiile BITSoftware dedicate verticalelor de FMCG și Retail, vă invităm să accesați https://www.bitsoftware.eu/solutia-software-end-to-end-pentru-fmcg/ sau să solicitați o prezentare personalizată la contact@bitsoftware.ro.

Despre BIT SOFTWARE

Cu 30 de ani de experiență, BITSoftware, membru al Entersoft Group, dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu un portofoliu vast de produse.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/bitsoftware-propune-o-solutie-end-to-end-pentru-companiile-din-sectorul-fmcg